reklama

Grudzień 2009

reklama
luuuzna to ominelo cie najgorsze-skurcze:) no ale tez i najpiekniejsze bo po naturalnym widzi sie malenstwo od razu:)mi natychmiast po urodeniu polozyli go na brzuch,darl sie niesamowicie:D i dlugo dochodzilas do siebie po cc?

mi nie pzreszxkadza kawalerka.. byleby byc na spokojnym miejscu z ktorego nikt mnie wyrzuc i poraz 3......

wiem :tak: jeśli masz okazję to łap ją ;-)

dziewczyny a wprowadzacie juz mleko dwa??
ja zaczynam dzis bo zaraz konczymy 6 m-0cy....
daje narazie jedna miarke a reszte jedynki...

Aluś jak skończył 5 m-cy to dostał..ale nie ja o tym decydowałam tylko pediatra, bo mamy Bebilon Pepti...

dziewczyny a wprowadzacie juz mleko dwa??
ja zaczynam dzis bo zaraz konczymy 6 m-0cy....
daje narazie jedna miarke a reszte jedynki...

na opakowaniu pisze powyzej 6 miesiaca wiec ja to rozumie tak ze po skonczonym 6 miesiacu sie wprowadza... ja jeszcze nie wprowadzam.... zobvaczymy co na szczepieniu powiedza...

Fikusek nie mielaysmy trzydniowki....
choc jak mala miala 1,5 miesiaca pojawila sie nagla graczka a m ala zachowywala sie tak samo jak zawsze... podejrzenie bylo ze to to..ale kazano zrobic badanie moczu i wtedy okazalo sie ze to nie trzydniwoka tylko infekcja drog moczowych.

luuuzna to ominelo cie najgorsze-skurcze:) no ale tez i najpiekniejsze bo po naturalnym widzi sie malenstwo od razu:)mi natychmiast po urodeniu polozyli go na brzuch,darl sie niesamowicie:D i dlugo dochodzilas do siebie po cc?

Ja też zobaczyłam małego po urodzeniu- pocałowałam go i pogłaskałam i jak sie nacieszylam, to go dopiero zabrali :tak:
Mi się rana paprała po cc i często u gina byłam - groziła mi przepuklina itd najważniejsze to nie dźwigać po cc...najgorszy był pierwszy dzień po cc, gdy nie mogłam wstać, a już musiałam sama opiekować się dzieckiem :no:

reklama
Daffodill Alan juz mial ale jakos spokojnie przeszedl,byl moze troszke wyciszony. Ale na poczatku spanikowalam i polecialam do lekarza i wlasnie powiedziala mi doktor ze to najprawdopodobniej trzydniowka ale skier na baradnie moczu tez dostalam ale wynik byl ok:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry