reklama

Grudzień 2009

luuuzna to mialas znieczulenie tylko na cc:) tez tak chcialam jak by okazalo sie ze musze miec cc:) no wlasnie u nas w szpitalu widzialam ze dziewczyny po cesarce same musza sie prawie od razu zajmowac:( musialo byc naprawde ciezko, pamietam ze ja kilka dni to powoli chodzilam bo mnie tam bolalo:(a co dopiero cc:(

reklama
luuuzna to ominelo cie najgorsze-skurcze:) no ale tez i najpiekniejsze bo po naturalnym widzi sie malenstwo od razu:)mi natychmiast po urodeniu polozyli go na brzuch,darl sie niesamowicie:D i dlugo dochodzilas do siebie po cc?
po cesare tez odrazu...i na piersi połozyli i pocałowac dali i Mała cały czas przy mnie była tylko położna przychodziła co chwile ,bo ja ruszyc się nie mogłam przez pare godzin :tak:

eliza no tak ale jak ktos ma narkoze to takiej mozliwosci nie ma. moja kolezanka miala i juz cala rodzina zobaczyla jej corcie a ona na koncu po wybudzeniu:( ale baral sie byc przytomna

luuuzna to mialas znieczulenie tylko na cc:) tez tak chcialam jak by okazalo sie ze musze miec cc:) no wlasnie u nas w szpitalu widzialam ze dziewczyny po cesarce same musza sie prawie od razu zajmowac:( musialo byc naprawde ciezko, pamietam ze ja kilka dni to powoli chodzilam bo mnie tam bolalo:(a co dopiero cc:(
a ja byłam w 3 szpitalach podczas ciązy i w każdym widziałąm,że położne pomagały kobitą po cesarkach i jak się chciało odpocząć to można było dzieciaczka im oddać...ja tam nie oddałam i zajmowałam się sama prawie ...zersztą jest to bardzo ważne żeby jak najszybciej wstawać ,ruszać się wtedy dochodzi się b.szybko do siebie :tak: Ja po 2 dniach jak wyszłam ze szpitala wszystko robiłam w domu :tak:

eliza no tak ale jak ktos ma narkoze to takiej mozliwosci nie ma. moja kolezanka miala i juz cala rodzina zobaczyla jej corcie a ona na koncu po wybudzeniu:( ale baral sie byc przytomna
no tak tak...przy natychmiastowych cesarkach jak są jakieś komplkacje to trzeba robić odrazu i nie ma czasu na takie znieczulenie w kregoslup tylko usypiaja :tak:

eliza to na dobre szpitale trafialas:) pamietam mi raz maly w szpitalu wrzeszczal cala noc i nikt nie przyszedl. A jak raz dziewczyna poprosila zeby wzieli dziecko bo chce sie przespac to powiedzialy ze pozbywa sie dziecka:/

reklama
Kasiuch wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!
dziekuje:)

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!
ale naprawde bardzo mocno...
wlasnie dostalam od kolezanki cynk ze jej kumpela wynajmuje kawalerke do konca czerwca i sie wyprowadza wiec bedzie wolna.... oby nam sie tylko udalo!
juz mi nie przeszkadza ze to kawalerka.... byleby byl wlasny kąt!
co prawda cena prawie taka sama jak tu na 2 pokojach ale juz mi to wisi... byleby nikt nie wyrzucil nas tak jak ten gosc to zrobil!
po poludniu dostane nr do wlascicielki tej kawalerki i bede dzwonic! tak sie stresuje ze szok...
oby tylko kaucji nie chciala bo nie bedziemy mieli pieniedzy na kaucje niestety.,......
TRZYMAM!!!!!!!!!:tak:no jasne ze byleby na swoim!:)
Wszystkiego Najlepszego dla Maciusia od Hot chocolate z okazji 6 miesięcznicy:):):):):)
i MY PRZYLACZAMY SIE DO ZYCZEN!!!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

witam nowa mamusie:):tak:

i witam sie, wczoraj bylo su[per!!!!!!!!!!!!! jak mi brakowalo wyjscia do ludzi,
dziewczyny idzcie do kina na SEKS W WIELKIM MIESCIE 2!!!!!!!!!!!
zajeb**ty film, nawet 1 nie ogladalam, ale powiem wam ze plakalam ze wzruszenioa i ze smiechu!!!!!!!!!!!nawet Karolowi sie spodobal, a byl negatywnie nastawiony,takze POLECAM!
potem poszlismy na piwko i drinka, wrocilismy o polnocy:):-D

a dzis jadziem po wina na chrzciny.....boze to juz w ta niedziele!!!!!!:szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry