reklama

Grudzień 2009

..a jak bylam ostatnio w tesco byla promocja na pieluchy gaga...i ludzie brali je tonami..
i i to nie tacy na pewno co oszczedzaja na pieluchach bo laski mialy bardzo drogie wozki..:)
uzywa ich ktoras z was??

Nie słyszałam o o GAGA używałam trochę DADA z Biedronki ale rozmiar MIDI mnie rozczarował sztywne strasznie i wróciłam do pampersów i huggiesów ostatnio kupiłam je za 34zł rozm 3 84szt bo mój jeszcze się w nie miesci.

reklama
Ja chciałam poeksperymentwać z pieluchami ale mąż mi zakazał!!! Bo on na pieluchach nie bedzie oszczędzał... ostatnio kupiliśmy te z carrefoura co Anoola dała cynka na promocję 150szt za 79 zł
ale powoli sie koncza i trzeba juz kupic 4

cześć dziewczynki, ale mnie tu nie było...
witam nową mamusię :tak:

jestem zmartwiona. Daniel nic mi nie przybył na wadze. 6 tygodni temu ważył 8900g a teraz waży równe 9 kg :sad: pediatra mówi że to za mało. może to być spowodowane tym jego długim ząbkowaniem, i niechęcią do jedzenia, ale ja naprawdę nie wiem jak mam go karmić! dziennie zjada jeden mały słoiczek gerbera i w sumie 250 ml mleka... każda inna próba kończy się płaczem a jak już weźmie smoczek do buzi to trze nim o dziąsła.
kupki są dobre, raz dziennie i nie ma problemów z ich zrobieniem. ulewa mu się coraz mniej. co radzicie?

jestem zmartwiona. Daniel nic mi nie przybył na wadze. 6 tygodni temu ważył 8900g a teraz waży równe 9 kg :sad: pediatra mówi że to za mało. może to być spowodowane tym jego długim ząbkowaniem, i niechęcią do jedzenia, ale ja naprawdę nie wiem jak mam go karmić! dziennie zjada jeden mały słoiczek gerbera i w sumie 250 ml mleka... każda inna próba kończy się płaczem a jak już weźmie smoczek do buzi to trze nim o dziąsła.
kupki są dobre, raz dziennie i nie ma problemów z ich zrobieniem. ulewa mu się coraz mniej. co radzicie?
Oj Cherie biedactwo niewiem co ci poradzić... Moim zdaniem chyba gorzej by było gdyby spadł z wagi..

A może zagęszczać mleczko kleikiem byłoby bardziej kaloryczne??

A może zagęszczać mleczko kleikiem byłoby bardziej kaloryczne??

dostaje na kolację zagęszczone, 180 ml mleka + 6 miarek do mleka kaszki ryżowej, co daje jakieś 200 ml. z tego zje 90 ml i ma dość.

schemat jedzenia wygląda tak.
pobudka w okolicach 7 rano, o 10 zje 100 ml, później o 14 zje obiadek, o 17 zje jakieś 50-80 ml i o 20 90 ml mleka z kaszką.

reklama
co do niejedzeni

CZY TO MOZLIWE ZEBY OLEK NIE CHCIAL JESC JUZ Z BUTELKI? zaczne chyba dawac mu mleczko z kleikiem ale lyzeczka, bo ladnie wcina, a z butli nie chce jesc:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry