• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Witam sie i tutaj podczytalam osttanie 20 stron i juz nie mam czasu na wicej :)
Ale ciekawilo mnie co u was jak cholerka hehehe

Witam nowa mamuske Fikusek o ile dobrze zapamietalam to mieszkasz blisko mnie nawet hehe :)

reklama
Hej lasencje:-D
Po pierwsze witam kolejną nową mamusie:-) Kolejna czarnulka doszła:)
Ja zmieniłam troszkę fryz i lepiej się czuję:)
Aluś szaleje z tatusiem. Nauczył się piszczeć i to wykorzystuje na maksiora:-D:-D:-D:-D
A ostatnio kupiliśmy mu okularki takie szpanerskie i robił lans na zakupach:))) w spacerówie oprze nogi na poręczy, chustka na głowie, okularki i laski są jego:happy::confused::sorry2:

Buziaczki od nas:-p
Ps wszystkim rocznicowcom życzymy wszystkiego najlepszego:tak:

wiki hej:) mieszkamy blisko siebie:)

to ja nie wiem dziewczyny czemu nie widac:( u mnie sie wyswietla pod kazdym postem jakiego zostawiam:( chyba musze tam pogrzebac w ustawieniach jeszcze:)
kasiek moj tez tak staje na nogach :D on z checia by juz chodzil jak by tylko mogl:D:D:D

luuuzna i dobrze ze malemu meczko smakuje:) no bo w sumie powinni je pic:) synek mojej kolezanki w ogole juz mleka nie chce a ma 7 miesiecy.

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:P ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:P miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:P ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:P mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:P więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)

Mea, myślisz, że wymioty na ząbki mogą być? Ja się z tym do tej pory nie spotkałam, Stasiek bardzo dobrze przechodził wychodzenie ząbków, Franek przy pierwszych dwóch miał gorączkę, ale chyba nie wymiotował wtedy.
Gorączki wysokiej już nie mamy. Lacido baby przemyciłam w mleku modyfikowanym, a to dlatego, że FRANEK ODMAWIA PIERSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, ja nie chcę jeszcze kończyć karmienia, co robić?

Musisz przystawiac,inne rady nie ma:no:

poradziła, mniejsze porcje a częściej i podawać nawet 2 słoiczki obiadku, ale myślę, że to lekka przesada? no i smarować dziąsła na 15 min przed jedzeniem.

ja nie mam nic przeciw a nawet się cieszę :-)

kasiek - dzięki wielkie :-)

A czemu przesada?Jesli nie chce nic innego tylko to to nic nie mozesz poradzic:no:

hej dziewczynki:)
Mam dzis dobry humor bo Antos przespal cala noc i goraczki juz nie ma:-) tak sie zastanawiam po czym to moglo byc...moze faktycznie na zabki...
A druga sprawa ktora poprawila mi dzis humor to taka ze moj maz moze w przyszlym tyg juz zmieni prace,wiec lepiej by nam sie zylo:-)na razie na mies probny a jak sie sprawdzi to juz stala umowa. Nawt nie wiecie jak sie ciesze,bo do tej pory niby pracuje ale to sie tylko tak nazywa.Siedzi w domu bo w firmie pracy brak a wyplata jest wtedy jak popadnie,raz na poczatku mies a raz na koncu i nigdy nie wiadomo na czym sie stoi. Kurcze trzymajcie kciuki zeby wypalilo.

Kciuki zacisniete;-)

Ja się też nie spotkałam z tym żeby dziecko przy ząbkowaniu wymiotowało:no:
A może jednak gardełko go boli?
Albo za często dawałaś butlę i dlatego nie chce cyca..mam kuzynkę która też ma grudniową córeczkę..i ostatnio juz tylko odciąga bo wycwaniła się i nie chce ciągnąć!
Albo musiałabyś odciągać..albo całkowicie zrezygnować z butli i może znów pociągnie cyca

Super że z Antosiem lepiej..a za pracę trzymam mocno kciuki:tak:

Ja zeby maly nie zniechecil sie od cyca podaje mu kaszke w butelce ale nie z dziurka do kaszek:no:robie tak zeby sie pomeczyl bo jak poleci mu super to potem bedzie problem;-)

Czyli co moze GEORGINA wracac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry