• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Dafii jak tam sprawy z mieszkaniem:confused:
stoja w miejscu.. mam na oku kawalerke... w centrum miasta do 900zl ale nie wiem czy sie uda... wynajmuje ja dziewczyna ktora glupia jest jak but.. zazdrosna i zawistna i jak ktos ma miec lepiej od niej to robi pod gorke nei chce sie zgodzic by zobaczyc mieskzanie wczesniej niz 1 lipca jak juz ona sie wyprowadzi!
wielka dupaaaa i tyle!

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:P ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:P miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:P ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:P mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:P więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)

swietnie ze wszystko sie udalo! czkeamy na zdjecia:)

dziewczyny a teraz widac juz sygnaturke?

tak widac juz:)

A aj sie pochwale... julka dzis sie emczyla lezac na brzuszku tak dlugo az wreszcie zaczela kleczec az do raczkowania... pzresunela sie o 2 ruszenia noga i raczkami ale dupsko latało jak galareta:) to juz chyba dobre oznaki.. jak sie uda i powtorzy to.. to wam nagram:):):):)

reklama
zapomniałam dodać, że nasz maluch robi sobie jedna drzemke ok 40-60 minut dziennie:) pamietak, jak moja mamka mi mówiła, że ja przestałam spać w dzień w wieku 6 miesiecy.
nasz malch tez był na basenie:) czwartek, piatek i sobota:)

zapomniałam dodać, że nasz maluch robi sobie jedna drzemke ok 40-60 minut dziennie:) pamietak, jak moja mamka mi mówiła, że ja przestałam spać w dzień w wieku 6 miesiecy.
nasz malch tez był na basenie:) czwartek, piatek i sobota:)
no wlasnie tez zamierzam zabrac antolka na basen,ale powiedz mi czy musi byc specjalna woda i jest jakis ograniczony czas w wodzie dla takiego maluszka??

hej laseczki:)
witam nowa mamusie:)
dziekujemy za zyczenia z okazji ślubu:)
czytam was namietnie, ale czasu jakoś brak na odpisanie.
ślub był super, w weekend mam miec foty to napewno jakies wstawię:) mieliśmy 2 wodzirejów i dj jak któras planuje ślub to polecam! ekstra impreze poprowadzili. na przysiędze powiedzialam "biore sobie ciebie za męża", zamiast biore ciebie za męża:P ciągle się śmiałam:) spóźniłąm się 10 minut jaca juz się mega stresował:P miał nadziję, że chociaż na własny slub sie nie spóźnie:P ale to wina taty!! najpierw nie mógł sobie poradzić z muszką, bo mu mój brat zawinął jego a zostawił swoja i trzeba było regulowaći ja to robilam chociaż nigdy wcześniej muszki nie trymałam w rekach:P mowiłam ciagle spokojnie spokojnie:) i jak juz siedziałam w sampchodzi to tacie się przypomniało, że nie ma kluczyków:P więc biegł znowu do domu:) synuś grzeczny na chrzcie i ślubie. na weselu już sie nie pojawił, bo póżno było, ale na to powrawiny był całe:) pogoda dopisała, było super naprawde. goście mówili, że każdy marzy o takim ślubie, a to miłe:) zamiast kwiatów chcieliśmy kase na fundacje irasiad-zagubionym.pl jest to fundacja, która działa w naszym schronisku gdańskim.
chyba na tyle:)
super ze sie wszystko udalo:tak:i pewnie nerwowka przez to spoznienie nie zla byla:-Dprzynajmniej duzo bedzie do wspominania za 20lat hihih:-DCzekamy na zdjecia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry