reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny a ja ak odskocze od tematu:) chcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.

Mamo stacha musialam to napisac bo w albumie cie pominelam jako jedyna teraz sie zorientowalam a utkwilo mi Twoje zdjecie w glowie!
ja mowie szczerzze! super makijaz swietna fryzura jednym slowem sexi bomba:)
Wiesz co, z makijażu też byłam bardzo zadowolona, tak mi jakoś wyszło, ale jeśli chodzi o fryzurę to nie mogę na siebie patrzeć. Zapuszczam z krótkich (takich na chłopaka) i jestem w tym najgorszym chyba momencie.
o kurcze 80 :szok: my wyrastamy z 62 dopiero :tak:
my mieścimy sie jeszcze w te 62, 68także są dobre- czasem ta numeracja jest dziwna;)[/QUOTE]

Franek nosi 80 i 86, ale ostatnio napaliłam się na spodenki dresowe w 5-10-15, największy rozmiar był 68 i wydały mi się spore, kupiłam i są dobre.

Ostatnia edycja:
Wiesz co, z makijażu też byłam bardzo zadowolona, tak mi jakoś wyszło, ale jeśli chodzi o fryzurę to nie mogę na siebie patrzeć. Zapuszczam z krótkich (takich na chłopaka) i jestem w tym najgorszym chyba momencie.

my mieścimy sie jeszcze w te 62, 68także są dobre- czasem ta numeracja jest dziwna;)
Franek nosi 80 i 86, ale ostatnio napaliłam się na spodenki dresowe w 5-10-15, największy rozmiar był 68 i wydały mi się spore, kupiłam i są dobre.[/QUOTE]
o coś o tym wiem..., ja tez zapuszczam włosy (miałam również króciutko ścięte), i nie mogę już na siebie patrzeć, za nic nie chcą się układać, ale powiedziałam sobie jasno- napewno ich już nie zetnę;)

dziewczyny a ja ak odskocze od tematu:) chcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.
Ostatnio u nas straszne upały / po powodzi upały to nawet dobrze / i Mała ma w pokoju z 27 stopni. Ma pokoik na poddaszu. O tej 20.00 o której ona śpi to zasypia w pampersie samym. Potem ma karmienie ok 23 i wówczas najczęściej dalej ma ciepło w pokoiku i śpi w pampku. W nocy, po 3, to jej ubieram już piżamkę z dł rękawkiem /bez body/ i nie zakrywam jej kocykiem. Co by nie było trza dziecko ubierać 'na czuja'. I dużo daje termometr w pokoiku. Jak nam jest gorąco to dziecku również.

reklama

u nas body z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki.. i mala okryta jest kolderka!
bo nieraz jak spala troche bez kolderki to robila sie dosc chlodna!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry