reklama

Grudzień 2009

Vegas a mój niuniuś 74 cm i 9100g:) i też już się przekręca i ma radochę:))))
O Boże, duży i ciężki:P Mimo wszystko każdy mówi, że Martynka jak na pół roczną dziewczynkę jest bardzo duża. Waży teraz z 7kg, nie więcej, może i nawet 7kg nie ma. Lekka, ale wysoka. Po tacie stanowczo bo ja niska jestem.

reklama
dziewczyny a ja ak odskocze od tematu:) chcialam Was zapytac jak ubieracie pociechy na noc do spania? bo ja juz sama nie wiem jak ubierac bo niby goraco jest,ale z drogiej strony dzieci sie rozkopuja i jak spia to raczej chlodniej im.

Ja dziś ubrałam same body..bo mi jest strasznie gorąco więc jemu chyba też! A okno mamy całą noc uchylone w sypialni!

Dobra ide się robić na bustwo bo obiecałam małżowi exs dzisiaj:-D Ciekawe co z tego wyjdzie..bo leci mecz:-D

O Boże, duży i ciężki:P Mimo wszystko każdy mówi, że Martynka jak na pół roczną dziewczynkę jest bardzo duża. Waży teraz z 7kg, nie więcej, może i nawet 7kg nie ma. Lekka, ale wysoka. Po tacie stanowczo bo ja niska jestem.

A my oboje wysocy:) nikt nie wierzy, że ma trochę ponad 5 miechów. Dają mu siedem. Ostatnio mój A porównał w przychodni Aleksa z roczną dziewczynką. Była 5 cm wyższa tylko a ważyła prawie tyle samo:)

Od paru dni /konkretniej od soboty/ Martynka ma pleśniawki. Pierwszy raz takie coś nam się przytrafiło. Stosujemy Aftę /nie pamiętam jak się to pisze, ale wiem jak się mówi na to bo jako mała dziewczynka też to stosowałam:P/. Mała ma dużo tych wstrętnych kropek na wargach dolnych i górnych, język omija. Ciekawa jestem czy długo jeszcze to potrwa.. Na szczęście chyba Martynki to nie boli bo nie płacze ani nic.. I zastanawiam się z czego to może mieć. Ale ogólnie Mała do buźki wkłada wszystko, zwłaszcza lubi rzeczy nie będące zabawkami.

wow!
moj nie chce a ja bym tak bardzo chciala.. wy acie takich super mezow.. moj to zawsze z wszystkim jest na NIE jak cos wymysle....
mój chce pieska, ale pewnie wyprowadzanie go będzie na mojej głowie;P zobaczymy jak to będzie, narazie jestem na etapie szukania jakiegoś szczeniaczka ze schroniska- podaruje maluszkowi dom a i mąz będzie sie cieszył:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry