reklama

Grudzień 2009

reklama
Mamo Stacha ja też lubie mecze..ale wolałabym tam naszych oglądać:-D:-D:-D
Najgorzej było 4 lata temu jak z Niemcami grali a ja akurat byłam w Niemczech na truskawkach:wściekła/y:
No tragedia tak przegrać na sam koniec:-D

A zapomniałąm apisać. Ostatnio mamy problem z usypianiem:(((((( Zasypia po godzinie walki ale tylko wieczorem tak jest
Moja dziś 2.5h zasypiała! Masakra. Ona niestety była nauczona zasypiania na rękach i teraz sama to nie łaska. No a jak ja się uprę i chcę by ona sama zasypiała to nim uśnie to 1000 przewrotów sobie zrobi z plecków na brzuszek bo to uwielbia, albo śmieje się do mnie przez długi czas, albo ćwiczy w łóżeczku różne pozycje, wystawia nóżki za szczebelki i tak dalej.. ah:)

Jak ona wróci to ja zmieniam forum :)

Nie jestem najlepsza w odczytywaniu słowa pisanego. to szantaż czy żart ? ;-)

my dajemy już 2 posiłki stałe od miesiąca -obiadek w południe i deserek -17-18 i nie zastąpiły one cyca ...jest ich też z 6 a nawet więcej ,bo Mała niewiele, albo wcale nie pije z kubka więc podczas tych upałów najlepiej jak z cycami na wierzchu bym chodziła ,bo chce często ...Martwie się jak to będzie z tym odstawianiem w przyszłości ..
Ja też sie martwie jak to bedzie z tym odstawianiem. Co tydzień mówię że będę próbowała ograniczać jej cyca a i tak zawsze jest tak samo.
W tym tygodniu nie ograniczyłam bo byłam trochę chora więc uznałam, że są jej potrzebne przeciwciała. W następnym tygodniu jedziemy do znajomych na 3 dni wiec dla wygody też nie ograniczę, może za dwa tygodnie postaram sie coś wprowadzić dodtatkwoego.

Marta, mój Staś też taki bydlaczek :-) 23kg i 113cm, waga powyżej ostatniego centyla, wzrost na ostatnim :-) Zresztą zobaczcie jak on śmiesznie wygląda na tle swojej grupy przedszkolnej. Poznacie na pewno, który to Stach :-)
Zobacz załącznik 254215

No naprawdę duży będzie z neigo przystojny mężczyzna ;-)

wiecie co za szybko nacisnelam na youtube i okazalo sie ze film jeszcze nie prztworzony... kurcze i od nowa go wrzucam a ma 20MB
Też ostatnio chciałam sie pochwalić jak moja mysza raczkuje wiec założyłam to konot na youtube chce załadować plik, a tam mi pisze 143 min do końca więc się poddałam :-(
Wy też tak długo czekacie na załadowanie plików? Czy może ja cos nie tak robię?

Dopiero teraz mam okazję powiedzieć 'dzięki' Lorelei - fajnie było Cię widzieć w dniu mojego ślubu:) Szkoda, że nie miałyśmy okazji porozmawiać. Ale i tak emocje mną targały jak Ciebie zauważyłam:)

Strasznie mi głupio :zawstydzona/y: ale ja nie byłam na twoim ślubie :zawstydzona/y: Już nie pamiętam dlaczego ale coś mi wypadło. Niepotrzebnie wiec się stresowałaś. Teraz jak ładna jest pogoda to może spotkamy się kiedyś w parku pszczyńskim? Mam co prawda kilka kilosów do parku, ale to ma być w końcu spacer ;-) tylko najpierw musze kupić jakąś fajną parasolkę na wózek i przesadzić malucha do spacerówki bo gondoli już się nie miesci :-(

Strasznie mi głupio :zawstydzona/y: ale ja nie byłam na twoim ślubie :zawstydzona/y: Już nie pamiętam dlaczego ale coś mi wypadło. Niepotrzebnie wiec się stresowałaś. Teraz jak ładna jest pogoda to może spotkamy się kiedyś w parku pszczyńskim? Mam co prawda kilka kilosów do parku, ale to ma być w końcu spacer ;-) tylko najpierw musze kupić jakąś fajną parasolkę na wózek i przesadzić malucha do spacerówki bo gondoli już się nie miesci :-(
Ale byłaś przed kościołem:) To już wiele.

Martynka strasznie szybko z ubranek wyrasta. Ma już mało ubranek. Zamierzam od dłuższego czasu wybrać się do ciucholandu, ale zawsze coś stoi na przeszkodzie. Może ma któraś z Was za małe ubranka co może podarować Martynce? Ona obecnie ubiera ubranka rozmiaru 64 lub 68. Zależy na co trafi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry