reklama

Grudzień 2009

reklama
Jeszcze ostatnio coś zauważyłam. Mianowicie Mała jak siedzi interesuje się stópkami, dotyka je, nawet próbuje do buźki wkładać a na leżąco to nie interesuje się nimi w ogóle:)

Od paru dni /konkretniej od soboty/ Martynka ma pleśniawki. Pierwszy raz takie coś nam się przytrafiło. Stosujemy Aftę /nie pamiętam jak się to pisze, ale wiem jak się mówi na to bo jako mała dziewczynka też to stosowałam:P/. Mała ma dużo tych wstrętnych kropek na wargach dolnych i górnych, język omija. Ciekawa jestem czy długo jeszcze to potrwa.. Na szczęście chyba Martynki to nie boli bo nie płacze ani nic.. I zastanawiam się z czego to może mieć. Ale ogólnie Mała do buźki wkłada wszystko, zwłaszcza lubi rzeczy nie będące zabawkami.

ja juz od kiedy sie mecze i stale wracaja do nas... wczoraj wyszla jej jedna na wardze ale wzielam fiolet na gazik i starlam z ust i dzis czysto...
pewnie jeszcze troche sie z nimi pomecze!

Ja dziś ubrałam same body..bo mi jest strasznie gorąco więc jemu chyba też! A okno mamy całą noc uchylone w sypialni!

Dobra ide się robić na bustwo bo obiecałam małżowi exs dzisiaj:-D Ciekawe co z tego wyjdzie..bo leci mecz:-D
He he, to pewnie nic z tego :-). Mój M już od kilku dni mi trąbi, że przecież zaczynają się mistrzostwa (to taki sygnał, że chciałby mniej przy dzieciach pomagać w tym czasie), ale będzie problem bo ja też mecze oglądam i kocham mistrzostwa. Kurcze, zaraz sprawdzę kiedy finał, bo jak wypadnie w nasze spotkanie to będę miała zepsutą imprezę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry