Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja prócz dwóch piesków mam też 2 kanarki, ryby w akwarium i ryby w oczku wodnym.ja mam dwa psiaki boksera lat 11 Dab i Bera kundelka lat ok 4 znajda3 koty (Cherry, Brenda, Filutka) rybki i żółwia
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja prócz dwóch piesków mam też 2 kanarki, ryby w akwarium i ryby w oczku wodnym.ja mam dwa psiaki boksera lat 11 Dab i Bera kundelka lat ok 4 znajda3 koty (Cherry, Brenda, Filutka) rybki i żółwia
![]()
wiele piesków czeka w schroniskachJa też chcę!! Ktoś da namiary? Mam co prawda 2 pieski już, ale.. Kocham psy, chciałabym jeszcze jakiegoś..
myślę, że mam. Duży dom i wiele miłości - czego chcieć więcej?wiele piesków czeka w schroniskachjeśli masz warunki żeby przygarnąc to zachęcam
![]()
ładnieJa mam jednego. Mieszanka owczarka niemieckiego ale o wiele większy, uszy sterczące czarny podpalany a wabi się Magnusładnie????

a ja mam juz tylko kotapsy tez uwielbiam ale mam alergie,i na kota tez
prawie na wszystkie siersciuszki
doslownie tragednia
![]()
dzięki, mam taką nadzieje, że będzie zdrowo rósł, i zadomowi się u nas, narazie troszke się boi, ale widać, że będzie wiernym towarzyszemwejherowo nie jest aż tak daleko od gdańska, mam jakies 30 km do gdyni, do gdańska jakas godzinka jazdy pociągiem
![]()
ja zawsze chciałam doga miec, ale wiem, ze takie psy potrzebują bardzo dużo ruchu, mieszkam w centrum w kamienicy, do parku (takiego małego) mam malutki kawałek,ale do lasu trochę dalej i zdaję sobie sprawe z tego, że nie zapewniłabym umu tyle ruchu co potrzebuje.takja mam 2 dogi niemieckie, wielkie są, teraz marzę o małym, jakiś kundelek może?
![]()
ja miałam wcześniej golden retrivera, ale podarowałam go mojego męża bratu, te psy idealnie nadają się o pracy z chorymi, a on właśnie cierpi na porażenie mózgowe, i powiem Wam, że o wiele lepiej dgaduje się z tymże bratem niż ze mną;PMi marzył się york ale A powiedział, że on szczurka nie chce więc stanęło na tym, że kupimy golden retivera
ja na dzień dzisiejszy mam kota Pinki no i teraz pieska wielorasowego ( barwa boksera niemieckiego, o twarzy troszkę skundlonego owczarka) o imieniu Tofikja mam dwa psiaki boksera lat 11 Dab i Bera kundelka lat ok 4 znajda3 koty (Cherry, Brenda, Filutka) rybki i żółwia
![]()
miłość jest zdecydowanie najważniejszamyślę, że mam. Duży dom i wiele miłości - czego chcieć więcej?no i ogród.