Kala83
Mama Julki :)
o kuchnia czyzby taka laska jak Julcia byla wolna??? bo Antos to bardzo chetny by zajac miejsce u jej boku:-)
Ja wlasnie Julci spytalam i ona cala szczesliwa zgadza sie oczywiscie!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o kuchnia czyzby taka laska jak Julcia byla wolna??? bo Antos to bardzo chetny by zajac miejsce u jej boku:-)
hihi to zeswatalysmy dzieciaczkiJa wlasnie Julci spytalam i ona cala szczesliwa zgadza sie oczywiscie!!

A antek az krzyczy i sie pluje ze szczescia!!!!
hihi to zeswatalysmy dzieciaczkiA antek az krzyczy i sie pluje ze szczescia!!!!
![]()
weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-)Fajnie, fajnie!!!
Julcia to tak sie ucieszyla, ze ja jej nie uspie teraz bo macha rekoma i nogami i o pojsciu spac to teraz nie mysli hehe.

weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-)![]()
to juz wszyscy wysfatani poza moim Alanemgratuluje nowej parze
![]()
:-)to juz wszyscy wysfatani poza moim Alanemgratuluje nowej parze
![]()
hahaha no to ogromne buziolki dla ciebie kochanaNO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antkabo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???
tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebnyjak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha
![]()
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! na cos sie jednak przydala Twoja domniemana ciaza
gdyby nie ona nie mialabym synowej!