• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
Fajnie, fajnie!!!
Julcia to tak sie ucieszyla, ze ja jej nie uspie teraz bo macha rekoma i nogami i o pojsciu spac to teraz nie mysli hehe.
weszlam sobie na NK zeby dokladnie pokazac antosiowi jego dziewczyne,no i sliczna poprostu! maz pow ze lepiej nie moglam wybrac i nawet by do siebie pasowali bo oboje takie pulajdaski maja! :-):-D

NO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antka :) bo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???

tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebny ;) jak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha :)

reklama
NO patrzcie ze moja domniemana ciaza ahhahahha wyswatala julcie i antka :) bo jak by nie patrzec od slowa do slowa i wyszlo ze wasze pociechy jeszcze pary nie maja !!!!!! Gdzie buziaki dla mnie w podziekowaniu ahahah ???

tylko ze julcia to juz kasownik antos jeszcze bezzebny ;) jak by tak ich razem do foty postawic co by sie usmiechneli to bylby cudny widok ahahhaha :)
hahaha no to ogromne buziolki dla ciebie kochana:-D Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! na cos sie jednak przydala Twoja domniemana ciaza:tak: gdyby nie ona nie mialabym synowej!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry