reklama

Grudzień 2009

reklama
hahaha no to ogromne buziolki dla ciebie kochana:-D Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!! na cos sie jednak przydala Twoja domniemana ciaza:tak: gdyby nie ona nie mialabym synowej!:-D

No dokladnie.
Dziekujemy cioci Asi!:-) Buziaka wysyla Julcia, ale tylko jednego bo reszta to dla Antosia przeznaczona:-D

Kurde jak mnie wycalowaly te wasze sliczne bombelki !!!!!!!!!!! Ciesze sie ze moja ciaza sie na cos przydala hahahahahahha

daffi o juz wrocilas:-) to dobrze,bo tu cisza jak makiem zasial...

wrocilam.. babcia o 1szej chciala juz jechac do domu bo u tesciowej byly urodziny wiec pojechala.. a my godzinke jeszcze posiedzielismy..ale jula senna a mleka mielismy tylko na 1 karmienie cale szczesc ie i juz w domku jestem:)
babcia to starsza kobieta i dzis wymyslila sobie ze julia i justyna to brzydkie imiona ze moglam dac julce ladniejsze imie..a jak tesciowa z tesciem ja odwozila to babacia stwierdzial ze sie na pewno na nia pogniewalam i ze nie powinna tak mowic i ze teraz pewnie za pol roku przyjdziemy!
babcia ma dziwne zarty!:)

wrocilam.. babcia o 1szej chciala juz jechac do domu bo u tesciowej byly urodziny wiec pojechala.. a my godzinke jeszcze posiedzielismy..ale jula senna a mleka mielismy tylko na 1 karmienie cale szczesc ie i juz w domku jestem:)
babcia to starsza kobieta i dzis wymyslila sobie ze julia i justyna to brzydkie imiona ze moglam dac julce ladniejsze imie..a jak tesciowa z tesciem ja odwozila to babacia stwierdzial ze sie na pewno na nia pogniewalam i ze nie powinna tak mowic i ze teraz pewnie za pol roku przyjdziemy!
babcia ma dziwne zarty!:)
jak to starsza osoba...zreszta tez tak samo jak dziecko...najpierw mowi potem pomysli,ale trzeba wybaczyc.
Ja wlasnie tak sobie mysle czy gdzies nie wybyc z domku bo dzis caly czas przed kompem siedze i juz mnie kregoslup boli! Aska narobila mi ochoty na lody i chyba namowie mojego zeby z nami poszedl:-)

reklama
no pewnie! idzcie co bedziecie siedziec cala niedziele......
my na chwile wyzszlismy i jakos tak lepeij sie zroilo..choc moj to caly czas spac chce!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry