Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
helołłłłł!
Dla justynek - 100 latekspelnienia marzen!
Chyba po raz pierwszy od kiedy urodzil sie Filip ! miałam tragiczna noc! Normalnie wybudzal sie co chwile, z placzem - cholera wie o co chodzilo mu -zreszta teraz tez jakis taki marudnawy!
nad ranem nie mialam juz sily i obudzilam Jarka ( udawal ze spi) i mowie "bierz czorta bo wystawie za okno " a jarek do mnie : " Niunia ja do pracy zaraz musze wstac" a ja do niego "a gowno mnie to obchodzi" zabralam poduszke i poszlam do Patryka przytulilam sie do niego i tak pospalismy od 5 do 7 hahahaha !
Rano wstalam i mialam sniadanko zrobione i goraca kawke i karteczke " filip zasnol o 6.30 wiec pewnie pozwoli ci jeszcze odpoczac bo sam zmeczony jest ,smacznego i wroce wczesniej pa"
Niewiem co mu jest -marudzi - nie placze poprostu steka caly czas ! nie chce kolejny raz zwalac na zeby ale juz niewiem co moze to byc innego !
wczoraj Jarek robil golabki bez zawijania i mam obiad z glowy !

aż z T warczeliśmy na siebie w kółko....a dziś aniołek
je wszystko z takim apetytem, że aż chce się patrzeć :-) Oczywiście na 1 miejscu jest zupka jarzynowa z kurczakiem, ale nie gardzi marchewką 
MOŻE PREZENTU NIE DOSTAŁ, DLATEGO TAKI MARUDNYhelołłłłł!
Dla justynek - 100 latekspelnienia marzen!
Chyba po raz pierwszy od kiedy urodzil sie Filip ! miałam tragiczna noc! Normalnie wybudzal sie co chwile, z placzem - cholera wie o co chodzilo mu -zreszta teraz tez jakis taki marudnawy!
nad ranem nie mialam juz sily i obudzilam Jarka ( udawal ze spi) i mowie "bierz czorta bo wystawie za okno " a jarek do mnie : " Niunia ja do pracy zaraz musze wstac" a ja do niego "a gowno mnie to obchodzi" zabralam poduszke i poszlam do Patryka przytulilam sie do niego i tak pospalismy od 5 do 7 hahahaha !
Rano wstalam i mialam sniadanko zrobione i goraca kawke i karteczke " filip zasnol o 6.30 wiec pewnie pozwoli ci jeszcze odpoczac bo sam zmeczony jest ,smacznego i wroce wczesniej pa"
Niewiem co mu jest -marudzi - nie placze poprostu steka caly czas ! nie chce kolejny raz zwalac na zeby ale juz niewiem co moze to byc innego !
wczoraj Jarek robil golabki bez zawijania i mam obiad z glowy !

A TAK SERIO TO NIE MARTW SIE- JA MAM TAKIE AKCJIE PRAWIE CO NO I TEZ NIE WIEM CO CHODZI
MOŻE PREZENTU NIE DOSTAŁ, DLATEGO TAKI MARUDNYA TAK SERIO TO NIE MARTW SIE- JA MAM TAKIE AKCJIE PRAWIE CO NO I TEZ NIE WIEM CO CHODZI
![]()
Hahaha ale szkoła dla Jarka
dla Filipka :*
A u mnie obiad się robi i dla nas i dla AlusiaWczoraj był właśnie maruda
aż z T warczeliśmy na siebie w kółko....a dziś aniołek
je wszystko z takim apetytem, że aż chce się patrzeć :-) Oczywiście na 1 miejscu jest zupka jarzynowa z kurczakiem, ale nie gardzi marchewką
)
Z racji pogorszenia pogody - śpi cały czas![]()
WITAM wAS
KURCZE, PORADŹCIE MI, COTO MOZE BYĆ- WYSYPKA NA WEWNĘTRZNEJ STRONIE DŁONI I W ZGIĘCIU KOLAN??? TAKIE CZEWONE PRYSZCZYKI JEDEN OBOK DRUGIEGO- A RACZEJ JEDEN NA DRUGIM.., CZY TO MOAG BYC POTÓWKI? WYDAJE MI SIE, ZE MAŁEGO TO SWĘDZI..,CZYM TO SMAROWAC??
Ciii ..... jeszcze 5 min![]()
Dla półrocznego Maxia Emwu (mojego współsolenizanta) buziaczki, buziaczki i jeszcze raz całuski
A dziś dla 7 miesięcznych chłopaków Marty najlepsze życzenia oraz dla półrocznych:
Hani Moni, Karolka Purchawki, Igorka Maggie sto latek![]()
Buziaczki i od nasNo i dla Justynek też
Ale u nas burza była w nocy
Mało tego rano też była burza i leje ze hej....ale aż lepiej się oddycha;-)
Zapomniałam wam wczoraj napisać...chomik sie znalazł
Wylazł pod tylne siedzenie w aucie i A szybko mnie wołał bo on myszy nie tknie![]()
sylwik jeśli go to na prawdę swędzi to ja bym chyba nie ryzykowała samodzielnego smarowanie..wolałabym to uzgodnić z dermatologiem....bo nie słyszałam jeszcze żeby potówki swędziały..choć kto wie..
tak mi sie wydaje, ze go swędzi, bo marudny jest niemiłosiernie- moze t nie przez to, moze to zbieg okolicznosci, ale ta wysypka ładna nie jest...;/, moze poczekam do jutra, jak mu nie zacznie schodzić to faktycznie do lekarza sie wybiore..., oby to nie było od uczulenia..hahahah , chyba nigdy nie rozgryziemy naszych dzieci tak do konca -chyba ze zaczna mowic samem a jeszcze nie beda umieli klamac ahhahaha
a tam szkola ! Nie pierwsze dziecko mu podrzucam hahahahah !
A alus - nooooo jak sie ciesze ze pociska z jedzonkiemu nas tez rzadzi jarzynowa ale jemu to wsio ryba z jakim miesem byle cos dobrego innego i z lyzeczki !wkoncu polubil owoce wiec 3 sloiki dzinnie mi znikaja oooo!
Kurde ja niewiem co to moze byc ! Jezeli to sa potowki to w dziwnym miejscy by se wyskoczyly -wewnetrzna strona dloni ... Zglupialam !
a tam szkola ! nie pierwsze dziecko mu podrzucam hahahahah !
a Alus - nooooo jak sie ciesze ze pociska z jedzonkiemu nas tez rzadzi jarzynowa ale jemu to wsio ryba z jakim miesem byle cos dobrego innego i z lyzeczki !wkoncu polubil owoce wiec 3 sloiki dzinnie mi znikaja oooo!
Aluś po 1 dniu nic nie miał ;-) a cale plecy i brzuch mu obsypało...po prostu namocz gazik w spirytusie i przemyj lekko - świąd też powinien ustąpić