Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ooo rozmowa o pampersach ;-) ja też wole pampersy bo są miększe, a huggisy takie sztywniaki straszne. Choć nie wiem czemu, ale przy Dominice wolałam HuggisyA dla mnie są takie sztywne...chyba za bardzo się do pampersa przyzwyczaiłamAle za to mają fajne Disneyowskie obrazki :-)
Alkowi podobają się i je ogląda przy przebieraniu![]()

a ja siedze na tajnym i czekam aż któraś przyjdzie, a wy tu sobie plotkujecie :-)
ooo rozmowa o pampersach ;-) ja też wole pampersy bo są miększe, a huggisy takie sztywniaki straszne. Choć nie wiem czemu, ale przy Dominice wolałam Huggisy![]()
![]()

a ja jestem z happy baaardzo zadowolona! jak dla mnie rewelacja, kupiłam je w zeszłym tyg i ani razu siusiu nie przeciekłoWidziałam
Mnie zawiodły Happy :-( Przeciekały cały czas...
bo my pampersujemy się tylko na noc ale co tam. U nas ostatnio pampersy codziennie rano przewciekały- ten mój wiercipiętek tak się turlała że wszystko leciało bokiem. W tej kwestii huggisy są dużo lepsze- są właśnie sztywniejsze ale mają więcej tego materiału przy nóżkach i nic(przynajmniej nam) nie ucieka. Chłona bardzo dobrze, mam wrażenie że też lepiej niż pampersy. Ale gdybym miała uzywać też na dziej to pampersiki sa chyba wygodniejsze dla dziecka- takie mięciutkie i malutkienapisze napiszePrzetrwały jak na razie kupę AlusiaZałożyłam mu i od razu kupa
Były w promocji w realu za 38 zł chyba - z chusteczkami gratis
![]()
Zobaczę czy siusiu też przetrzyma ładnie i czy nie wyleci bokiem.
Powodzenia na szczepieniu i napisz później ile waży imiennik mojego klopsa)
a ja to wam powiem, że jeszcze nie próbowałam innych pampersów niż Huggisy i Pampers.
Musze kiedyś się wybrać i spróbować np tych Happy albo Rossmańskich. Może akurat podejdą, a one chyba są tańsze niż Pampersy no nie?
Bo u mnie paka pampersów 53zł![]()
ja ich nie kupowalam ale czasmi polozne jak braly malego na kompanie i zapomnialy brac naszej pieluchy to zakladaly happya ja jestem z happy baaardzo zadowolona! jak dla mnie rewelacja, kupiłam je w zeszłym tyg i ani razu siusiu nie przeciekło![]()
a ja to wam powiem, że jeszcze nie próbowałam innych pampersów niż Huggisy i Pampers.
Musze kiedyś się wybrać i spróbować np tych Happy albo Rossmańskich. Może akurat podejdą, a one chyba są tańsze niż Pampersy no nie?
Bo u mnie paka pampersów 53zł![]()

napisze napisze
no u mnie wlasnie tez jest promocnja na nie a pampersy mi sie juz powoli koncza![]()