Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
suuuper! az chyba takie zakupie

odczuje odczuje,u mnie jakis czas temu byla taka sytuacje ze musialam jechac do pracy podpisac jakies dokumenty i ze mam dos daleko zostawilam Aluska z moja mama na jakies 3 godz.Po godzinie mama do mnie dzwonila bym sie streszczala bo Alan caly czas wyje,jak wrocilam to od razu wzielam go na rece i przestal plakac,wiec chyba chcial do mamyDzisiaj jak wychodzilismy od tesciow to najpierw ja z Łukaszem ubralismy sie a maly siedzial u babci na kolanach jeszcze w pokoju,my ubrani w korytarzu a ten zerka na nas,widze ze nie wie co jest grane...wiec my mowimy do niego "papa rodzice sobie ida zostan z dziadkami" i sie schowalismy do drugiego pokoju a ten od razu w ryk! masakra az mi go zal bylo. Nie wiedzialam ze 5miesieczne dziecko tak to odczuje,w szoku jestem![]()
Dla półrocznego Maxia Emwu (mojego współsolenizanta) buziaczki, buziaczki i jeszcze raz całuski
A dziś dla 7 miesięcznych chłopaków Marty najlepsze życzenia oraz dla półrocznych:
Hani Moni, Karolka Purchawki, Igorka Maggie sto latek![]()
daffi sto lat z okazji imienin!!! Spelnienia wszystkich marzen!!
Buziole dla Fifolka!
moj na ostatnim wazyl 8 kg.teraz obstawiam ze kolo 9 bedzie
i poprosze zeby go zmierzyla jak nie zapomne bo ciekawi mnie ile ma wzrostu bo ubranka to juz 80 nosi
ale z ubrankami roznie moze byc
![]()
Witajcie dziewczynki wybaczcie ale nie dam arady was nadrobic, nawet nie probuje,
aha wracam na dobre, mam nowego starego lapka bez zawiasow
wiec tak:
My PO CHRZCINACH...oj dzialo sie, oli przed msza sie nie wyspal i marudzil w kosciele, ja sie stresowalam tak ze mi sie nogi trzesly, ale z synka jestem dumna, dal rade byla 4 dzieci razen z nami wszystkie takie malenstwa tylko my tacy duzi
nie plakal wogole jak go polewali, tylko zainteresowal sie ksiedzempotem juz z gorki, w restauracji pospal sobie 2 razy
a tak wogole to w sobote to byly jaja!!!!!!!!!!!!!!!!zamowione przez internet garniturek nie doszedl i musialam kupowa calkiem nowy za 90 zl!:/ ale juz za nami to najwazniejsze i wklejam wam tu fotki:
Mój Franek i Stasiek zresztą też, również są wyjątkowo zmierzli dzisiaj. A ja jestem wściekła jak osa. Franek akurat łaskawie usnął, ale Stasiek wyje, M go "wychowuje". Ehhhh zaraz wyjdę z siebie i stanę obok.
odczuje odczuje,u mnie jakis czas temu byla taka sytuacje ze musialam jechac do pracy podpisac jakies dokumenty i ze mam dos daleko zostawilam Aluska z moja mama na jakies 3 godz.Po godzinie mama do mnie dzwonila bym sie streszczala bo Alan caly czas wyje,jak wrocilam to od razu wzielam go na rece i przestal plakac,wiec chyba chcial do mamy![]()
Witajcie dziewczynki wybaczcie ale nie dam arady was nadrobic, nawet nie probuje,
aha wracam na dobre, mam nowego starego lapka bez zawiasow
wiec tak:
My PO CHRZCINACH...oj dzialo sie, oli przed msza sie nie wyspal i marudzil w kosciele, ja sie stresowalam tak ze mi sie nogi trzesly, ale z synka jestem dumna, dal rade byla 4 dzieci razen z nami wszystkie takie malenstwa tylko my tacy duzi
nie plakal wogole jak go polewali, tylko zainteresowal sie ksiedzempotem juz z gorki, w restauracji pospal sobie 2 razy
a tak wogole to w sobote to byly jaja!!!!!!!!!!!!!!!!zamowione przez internet garniturek nie doszedl i musialam kupowa calkiem nowy za 90 zl!:/ ale juz za nami to najwazniejsze i wklejam wam tu fotki:
i ten sam sympatyczny ksiądz proboszcz przeprowadzał ceremonię
Tradycja podnoszenia dzieci i klaskania przetrwała
Biedaczka zadzwoniła i przepraszała, że nam stresa dorzuciła do chrztu, a ja prawie na zawał padłam - musiałabym kupować taką zwykłą gdzieś na szybkiego.oj cos dzisiaj wszytkie maluchy marudza![]()
Dzisiaj jak wychodzilismy od tesciow to najpierw ja z Łukaszem ubralismy sie a maly siedzial u babci na kolanach jeszcze w pokoju,my ubrani w korytarzu a ten zerka na nas,widze ze nie wie co jest grane...wiec my mowimy do niego "papa rodzice sobie ida zostan z dziadkami" i sie schowalismy do drugiego pokoju a ten od razu w ryk! masakra az mi go zal bylo. Nie wiedzialam ze 5miesieczne dziecko tak to odczuje,w szoku jestem![]()
Po prostu się CIESZYŁ! Łobuz jeden! Ale na szczęście wiem, że mogę wyjść i nie będzie płaczu i lamentu 

)
ale nie są luźne ;-)hej kobietki
dzism musze isc z niuniem na szczepienie![]()
luuuzna daj znac jak nowe pieluszkibo nie raz sie tez zastanawiam czy ich nie kupic
![]()
Były w promocji w realu za 38 zł chyba - z chusteczkami gratis
Ja na przemian używam pampersów i huggisów i nie widze różnicy. Huggisy sa bardziej papierowe ale mi to odpowiada bo bardziej przewiewne się wydają ;-)
Ale za to mają fajne Disneyowskie obrazki :-)