Jak to mówią biednemu to zawsze wiatr w oczy i pod górkę. I niestety to prawda.:-(
hmmm zgadzam sie z kazdym twoim slowem!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to mówią biednemu to zawsze wiatr w oczy i pod górkę. I niestety to prawda.:-(
Wiecie co??? wlasnie na gg i nk ustawilam opis ze szukam mieszkania lub kawalerki do wynajecia.. wydrukowalam kilka ogloszen by rozwiesic w miescie i dostaje wiadomosc ze baba ktora zastanawiaa sie czy nam wynajac przy malym dziecku bo boi sie o zniszczenia wlasnie sie ZGODZILA!!!!!
teaz tylko modlic sie by nasza pralka zmiescila sie w jej mini lazience i zeby tego 1000zl kaucji nie chciala.. mi osobiscie nic o kaucji nie pwoeidziala ale wiem ze od dziewczyny ktora tam wynajmuje 1000zl sobie zazyczyla.
moze poszlaby na uklad ze jesli bysmy dokonali jakis znszczen to pokrywamy je z wlasnej kieszeni. taka umowa jest dla nas duzo bardziej wygodna.....
i znow mętlik.....
Wiecie co??? wlasnie na gg i nk ustawilam opis ze szukam mieszkania lub kawalerki do wynajecia.. wydrukowalam kilka ogloszen by rozwiesic w miescie i dostaje wiadomosc ze baba ktora zastanawiaa sie czy nam wynajac przy malym dziecku bo boi sie o zniszczenia wlasnie sie ZGODZILA!!!!!
teaz tylko modlic sie by nasza pralka zmiescila sie w jej mini lazience i zeby tego 1000zl kaucji nie chciala.. mi osobiscie nic o kaucji nie pwoeidziala ale wiem ze od dziewczyny ktora tam wynajmuje 1000zl sobie zazyczyla.
moze poszlaby na uklad ze jesli bysmy dokonali jakis znszczen to pokrywamy je z wlasnej kieszeni. taka umowa jest dla nas duzo bardziej wygodna.....
i znow mętlik.....
A Dafii zabierasz Jule na wszystkie zakupy? Bo ja jakoś od początku nie chciałam z nia chodzić po sklepach żeby coś nie złapała i zostawiam ją z babcią
uuu współczucia!
Daffi Ty to masz los ciężki...jak nie jedno to drugie...Niech Ci w końcu coś się miło zdarzy w życiu! Czego serdecznie życzę![]()
Omg... A ja zapomniałam o swoim zięciu... Sorki, wykańcza mnie ta sesja bo mi się Lidka w dzień uczyć nie daje, wrrr. W każdym razie zdrowiejcie szybko bo z Twoim zdrówkiem też chyba sredniawosorry Laski, ale to forum przestaje być dla mnie przyjemnością. kiedyś byłyśmy takie serdeczne i zgrane, a teraz?
dziękuję tym, których choć troszkę interesuje Daniel i jego postępy, nasze problemy i inne sprawy.
Kopciuszku i Daffi, wybaczcie że przeoczyłam posty z chorobami waszych dzieciątek, ale teraz bardzo pobieżnie czytam to forum. między innymi z tego powodu, że jak widzę tu ciągnięte cały czas afery i kłótnie, to po prostu zamykam przeglądarkę, ot co. niemniej jednak dużo zdrówka dla Patrysia i Julci.
Danielek już lepiej się czuje (część z was wie, że miał zapalenie gardła i jamy ustnej, reszcie delikatnie przypomnę...)
Oj kochana a może spróbuj to zmienić? Warto czasem chwilę odpocząćwiesz moj by nie zbaral bo bym mu nigdy jej nie dala!!!!
tam gdzie julka tam i ja jestem... tak jakos juz mam.. nigdy sie z nia nie rozstaje.
Święte słowa, ja zostawiam Lidkę bez skrupułów- mojemu A., siostrze, koleżankom... JAkoś nie czuję się przez to gorszą mamą a po takiej rozłące mam dla niej więcej czułości, cierpliwości. Chyba obie tego potrzebujemy.współczuję kochana! ale czasem zazdroszczę Wam tej odskoczni
a ja czasem chciałabym komuś na 2 godzinki odsprzedać młodegowykapać się bez stresu i posprzątać
moim zdaniem taka rozłąka jest zdrowa (choć nie łatwa
) jak się wraca to ma sie więcej takiej energii
![]()
To super, życzę powodzeniaA Dafii zabierasz Jule na wszystkie zakupy? Bo ja jakoś od początku nie chciałam z nia chodzić po sklepach żeby coś nie złapała i zostawiam ją z babcią
![]()
I jak na razie nie chorował :-) tfu tfu...To super, życzę powodzeniaA Dafii zabierasz Jule na wszystkie zakupy? Bo ja jakoś od początku nie chciałam z nia chodzić po sklepach żeby coś nie złapała i zostawiam ją z babcią
![]()
Ja Alka biorę na zakupyI jak na razie nie chorował :-) tfu tfu...
Daffi zaproponuj jej taki układ, jak pisałaś...
a ja czasem chciałabym komuś na 2 godzinki odsprzedać młodegowykapać się bez stresu i posprzątać
moim zdaniem taka rozłąka jest zdrowa (choć nie łatwa
) jak się wraca to ma sie więcej takiej energii
![]()
Nawet na 5
Mój i tak śpi...
Czasami muszę wyjść i po 2-3 godz jak wracam, mam więcej energii dla klopsika mojego