• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

nie doczytałam :zawstydzona/y: a znasz już powód tych leukocytów, bo to chyba nienajlepiej z tego co pamiętam :-( choć przyczyn może być bardzo dużo...

a co do kolczyków - załozyłaś wkręty jak rozumiem. Zosia z okazji chrzcin dostała prześliczne kolczyki i zaczynam się zastanawiać, kiedy by tu jej uszy przebić, zeby nie czekała z tym do 15 urodzin jak jej mama :-D
Tylko troszkę się boję, bo ja na każde "nieczyste" srebro lub złoto reagowałam uczuleniem. Więc chyba poczekam....

a wogóle to jakiś straszny przestój na forum otawrtym - póltorej godziny bez postów:szok:

ja mam uczulenie na nikiel a wtych podrobkach srebra czy zlota jest nikiel.. daletgo daja stal chirurgiczna.. z tym ze ja nie wie jakie julk m nie dopytalam... wygladaja jak zlote.. uszka poki co ok... takze sie zastanawiam.

cod o wynikow to nic wiecej mi lekarz nie pwoiedzial... tylko tyle ze infekcji nie ma ale leukocyty musza zniknac....

reklama
SYLWIK Ty o ile dobrze pamiętam starałaś się oduczyć swojego synka tego, że ciągle ktoś z nim musi być, uczyłaś go samodzielności. Jakie efekty i jak to wdrażałaś???????? Ja mam ten sam problem niestety :-(
tak, to ja mialam ambitny plan nauczyc swoje dziecko zeby bawilo sie choc chwilke samo, i powiem Ci ze po czesci mi sie to udalo:0 a zrobilam to tak; z rana kiedy Filip jest wyspany moge go zostawic samego i nawet przez 30 min jest pochloniety zabawa, a w dzien klade go na lozku tak, zeby nie mial szansy spasc, najpierw siadam kolo niego i patrze jak sie bawi, a potem coraz dalej sie odsuwam az w koncu wychodze, najlepiej tak, zeby Filip tego nie zauwazyl, a potem jesli marudzi to nie podchodze do niego, chyba ze sie rozplacze ;)

c.d
musialam wyslac odp bo mayly sie obudzil a balam sie, ze mi posta skasuje;)
niestety nie moge oduczyc malego tego nocnego jedzenia- podejzewam, ze przez te upaly malo je wiec nadrabia w nocy, dlatego tym zajmiemy sie poxniej :)

reklama
daffodill, jak Julka jest radosna, to pewnie wszystko jest OK. inaczej by pewnie marudziła. a pojazd niesamowity !

kora czemu zniknal twoj avatar?
Julak byla caly czas szczesliwa mimo ze te leukocyty byly nie tak jak mialy byc. dzis pobnieralam jej mocz do kontrolnego badania i nie pwoeim ale dzis masakrycznie ciezko bylo.. juz co chwile dawaam jej pic zeby zaczela siusiac i po 40 minutach łapania wreszcie sukces. ale nasikała tyle co nic ale do badania za pewne wystarczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry