Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o dziekuje Ci bardzo :ja mam taka kaszke nestle zdrowy brzuszek ze sliwka , ale tam nie ma glutenu wiec nawet nie zwracalam uwagi na pozostale z tej firmy
bede musiala poszukac , bo te kaszki u mnie nie sa tak czesto spotykane
![]()

a powiedz mi, bo ja np nie spotkalam sie jeszcze z kaszkami zawierajacymi gluten do ktorych dosypuje sie swoje mleko- sa takie ? bo polki co sa same mleczne.. No chociaz dobre i to, ze brzoskwinia ja nie uczula, u nas nie ma alergii na inny pokarm oprocz mleka, wiec mysle, ze i ze skazy wyjdziemy![]()
pomóżcie jak ktoś wie....tak pisalam wczoraj ze w moczu leukocyty sa ale siusia juz
co do uszek nie boje sie... jzu jest ponad godz po przebiciu i do tej pory nie placze ani nawet nie dotyka uszu jakby roznicy jej to nie robilo.
a znasz już powód tych leukocytów, bo to chyba nienajlepiej z tego co pamiętam :-( choć przyczyn może być bardzo dużo...

Wzięłam sobie dziś dzień urlopu i świętujemy z Julką urodziny
Wszystko by było super gdyby nie ten upał
Ale i tak mam dobry humor bo wygrałam ostatnio 2 aukcje fajnych ciuszków dla małej
Chciałam małą ochłodzić wczoraj i wsadziłam ją o baseniku a ona w ryk
takie strachliwe mam dziecko
oj ja teraz tez mam ciezko z malym nie dosc ze gorne zeby sie szykuja to jeszcze upal i mawrudzi i wrzeszczy caly czas a ja sie tylko denerwuje. Od poniedzialku zapowiadaja ochlodzenia i mam nadzieje ze sie to potwierdzi bo nie wytrzymam dluzej,nawet na sapcer nie da rady wysc,dzis byla o 7 i co? za 15 min wracalam bo duchota niemilosierna.
ja na razie na glutenowe nie poluję, bo Zosia ma zakaz. Alergolog powiedziała, że za jakieś 3 tygodnie. w postaci skórki od chleba do gryzienia. I tu mam duży problem. Chleb chlebowi nie równy. Wiem, ze musze znaleźć taki z jak najmniejszą ilością "ulepszaczy", ale nie wiem czy np. na zakwasie czy jakiś inny. Kurcze nie mam pojęcia, jaki jest najbardziej naturalnypomóżcie jak ktoś wie....
ja chyba wozek wezme do domu bo usypianie to tragedia. i w ogole prawie nic nie jeFiskusku łaczę się z tobą ja mam identyczną sytuację, trochę się ratuję wentylatorem i kołyską bo tylko w niej usypia, zęby i upał to straszne połączenie :-(