frankowa_mama
Fanka BB :)
Próby odzwyczajenia od nocengo jedzenia na razie mi nie wychodząnie daje się piciem oszukać. Spróbuje jeszcze stopniowo zmiejszać ilość mleka może tym sposobem się uda. Wiecie mi jest ciężko z nią w nocy walczyć bo chodzę do pracy i siły nie mam żeby pół nocy nie spać, brakuje mi konsekwencji
ale postaram się
![]()
Ja Cie doskonale rozumiem, bo choc sama nie pracuje, to i tak po calym dniu zajmowania sie malym i domem mam dosc i nie potrafie w nocy walczyc...
Podobno powinny być 4 posiłki stałe u nas jest tak mleko 180ml, kleik 180ml, mleko 180ml, obiadek miseczka spora, mleko 180ml, deserek, kaszka 210ml
4 stale? czyli u Ciebie to kleik, kaszka, zupka i deserek tak? Mnie sie cos o uszy obilo ze w sumie 5 razy dziennie powinien szkrab jesc.....ja daje 2x mleko, zupka, deserek, kaszka....
nie daje się piciem oszukać. Spróbuje jeszcze stopniowo zmiejszać ilość mleka może tym sposobem się uda. Wiecie mi jest ciężko z nią w nocy walczyć bo chodzę do pracy i siły nie mam żeby pół nocy nie spać, brakuje mi konsekwencji
ale postaram się