Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze pamietam ze moja mama tak kiedys robila jak podpytam to dam znac, wiem ze moja mama na butlekę go nadziewała;witam laski!
ja tak ni z gruchy ni z pietruchy.
mój luby kupił wczoraj całego kurczaka i zażyczył sobie żebym go upiekła nadzianego dupką na słoik..robiła tak ktoraś z was? wiem, że mam nalac wody i nasypać przypraw do słoika i nadziać kurczaka, a potem piec..jakieś podpowiedzi? dzikękuje z góry![]()

zdrówka zyczymyNapisał sylwik1987![]()
![]()
a u nas dalej katarek,i pokasluje, a do tego chrypka doszla, maly ma glos jak jakis cyborgmam nadzieje, ze szybko mu przejdzie, jak do konca tyg sie nie poprawi to bede musiala d lekarza z nim isc. a nocka o ziwo dzisiaj calkiem dobra, tylko dwa razy sie obudzil
wiec jestem baaardzo wyspana
![]()
witam laski!
ja tak ni z gruchy ni z pietruchy.
mój luby kupił wczoraj całego kurczaka i zażyczył sobie żebym go upiekła nadzianego dupką na słoik..robiła tak ktoraś z was? wiem, że mam nalac wody i nasypać przypraw do słoika i nadziać kurczaka, a potem piec..jakieś podpowiedzi? dzikękuje z góry![]()
laski dzięki za rady
nic kurczak posypany przyprawami, nadziany na słoik z woda i przyprawami i zobaczymy
marzka też z niecierpliwością czeka na wiadomości, a probowałaś tego sposobu co ci mowiłam? chociaż pewnie sprawa jest bardziej skomplikowana.
sylwik zdrowka dla Rudzika
kopciuszku ja tez trzymam kciuki, żeby telefon dziś milczał
laseczki mojemu damianowi mega pocą sie stopy, normalnie mu śmierdząwasze dzieciaczki też tak mają? staram sie unikac kapci, tak jak radziłyście, ale dzisiaj nabił sobie takiego guza, że masakra
![]()