Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ależ jestem stargana, jak koń po westernie.
Dziś cały dzień sprzątałam, a jeszcze nie skończyłam. No ale przy dwójce dzieci to nie takie proste.
Najważniejsze, że choinka ubrana. Jedna bombka już zbita, Franek nie wytrzymał :-)
Julka, Julek szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Ja też się nie mogę odnaleźć na zamkniętym, choć tu też nie jest tak jakbym chciała.
No i życzę STU LATEK naszym Julciom, Igorkowi, Frankowi i Gabrysi. A że już po północy to składam życzonka też Biance, Patryczkowi i Maciusiowi. Zdrówka dzieciaczki i kolorowego radosnego beztroskiego dzieciństwa.
Ależ jestem stargana, jak koń po westernie.
Dziś cały dzień sprzątałam, a jeszcze nie skończyłam. No ale przy dwójce dzieci to nie takie proste.
Najważniejsze, że choinka ubrana. Jedna bombka już zbita, Franek nie wytrzymał :-)
Julka, Julek szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Ja też się nie mogę odnaleźć na zamkniętym, choć tu też nie jest tak jakbym chciała.
No i życzę STU LATEK naszym Julciom, Igorkowi, Frankowi i Gabrysi. A że już po północy to składam życzonka też Biance, Patryczkowi i Maciusiowi. Zdrówka dzieciaczki i kolorowego radosnego beztroskiego dzieciństwa.
Dzięki za porady:*Julka, ja się nie nadaję żeby komukolwiek rady dawać :-) Czy ja kiedyś pisałam, że sobie radzę? :-)
Wychowawczo przy moim starszaku wiecznie czuję się przegrana :-(
Z noskiem to ja bym próbowała psikać wodą morską, do skutku. Stasiowi jak już sobie z niczym nie radzę to podaję Sulfarinol, to takie kropelki, które i ja stosuję jak się zatkam. Najlepsze są jednak Atecortin i Dicortineff, ale to antybiotyki (zlecane bodajże oba do uszu, ale ja wkraplam do noska, zalecenie pediatry na katarek żółto-zielony, niestety na receptę). Z domowych metod extra jest też w kąpieli dodać do wody Inhalol, Olbas albo jakiś inny olejek eteryczny udrożniający drogi oddechowe, to samo też po kropelce daję na poduszkę by się lepiej spało. Czasami smaruję pod noskiem maścią majerankową a klatkę i plecki VickVaporub/PulmexBaby. Oczywiście nie wszystko na raz :-) Życzę zdrówka, mam nadzieję, że choć jeden sposób zadziała.
Aha, na spacerek bym jednak nie wychodziła, no chyba, że nie jest u was tak mroźno jak u nas.