andzia1907
Początkująca w BB
A zresztą co ja się będę wypowiadac skoro nie mam teściowej;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Gazdobrze że zauważyliście!!
Mój Bartek poszedł spać o 21.30, a po 22.00 obudził się z wrzaskiem i płakał i płakał i płakał, w końcu dałam mu Ibufen bo mi ręce odpadały i zasnął i obudził się o 8.00z kilkoma krótkimi pobudkami...chyba pierwszy raz od urodzenia spał tak długo
wczoraj odebrałam mu jedną flache kaszki w ciągu dnia, bo nie chciał jej nawet jeść za bardzo, i tak teraz zostały mu 3 flachy dziennie: rano 170ml kaszki, w południe 170ml kaszki i wieczorem 230ml kaszki...

Ale przegiela jak poronilam,a suka tylko dlatego,ze jest na nas obrazona nie przyszla na pogrzeb wnuka.Od tej pory powiedzialam dosc.Jak ona nie ma szacunku do moich dzeci to ja do niej tez nie bede miala.
Ja gdybym miała mozliwość siedziałbym w domu cały czas i miałabym więcej dzieci niż moja dwójeczka.Nie ode mnie jednak to wszystko zależy.Dziewczyny czasami mnie załamują ,męczą swoją zazdrością ale to chyba normalne.Dzisiaj Weronika posadziła Gabi na łóżku jak poszłam do łazienki i Gaba spadła na podłogę.Nabiła sobie guza na twarzy ma siniaka bo wczesniej uderzyła się o łóżeczko wygląda jakby ją ktoś maltretował.Kiedy to moje dziecko zrozumie ,ze nie schodzi się głow.ą w dół...Z tym powrotem do pracy- ja tez mam ogromne wątpliwości.Planuje wstępnie wrócić w lutym(juz raz miałam takie podejście i nic z tego nie wyszło).Teraz Bartus jest juz większy,zaradniejszy więc może dam rade.
Zresztą w domu powoli tracę zmysły- świruje jak siedze tylkow domu i cały dzień siedze na podłodze bawiąc sie z małym.A z drugiej strony nie wyobrażam sobie wyjśc na 8-12 godzin i nie widzieć tego mojego urwisa....

Ale żeby nie korciło takiej baby zeby wnuczka zobaczyć???Ja tego nie pojme.