dagmar
Fanka BB :)
co rozumiesz przez rozpakowywanie ?? bo ja paki z ciuszkami zamierzam juz we wrzesniu naruszyc !!
No mea ty to się we wrześniu nie rozpakowywuj, bo wcześniak będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co rozumiesz przez rozpakowywanie ?? bo ja paki z ciuszkami zamierzam juz we wrzesniu naruszyc !!
Mea gluptasie ;D o NAS mowię.. ;D bo nie powiesz mi żeśmy się nie zapakowałyco rozumiesz przez rozpakowywanie ?? bo ja paki z ciuszkami zamierzam juz we wrzesniu naruszyc !!
Mea gluptasie ;D o NAS mowię.. ;D bo nie powiesz mi żeśmy się nie zapakowałyo poród mi chodzi..
![]()
Oj tak, Święta z dzieciaczkiem, mmm![]()
Georgina -Moze masz niskie cisnienie i z tego bol glowy,ja tez czasem miewam chociaz w zyciu nie doswiadczylam bolu glowy ,ale jak wypije kawe to jest lepiej.
heheheno to luuuzik
![]()
a weź.. ;pa ja mam poważny powód, żeby urodzić po świętach, tzn....
marzy mi się kapusta z grochem
Przy maluchu nie zjem, bo chciałabym trochę pokarmić
Ja mam termin na 22.12. Sama ciekawa jestem kiedy urodzę, ale święta chcę spędzić w domciu a nie w szpitalu:-)ja tam licze ze zdaze swieta przygotowac jeszcze z brzuszkiem!!