reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ach dziewczyny ja dziś nie mam na nic ochoty bo pół nocy nie spałam przez to co moja córcia porobiła wczoraj:-(
Poszliśmy wieczorem do snack baru na piwko z mężem a my fryteczki i ser smażony!!! Hania wcinała frytki a od czasu do czasu dawałam jej troszkę serka! I jak mi na raz zaczęła się dusić to aż.......no nie idzie słowami wyrazić co czułam!
Zanim zdecydowałam się trzepać nią do góry nogami to zobaczyłam na języku ten przeklęty ser! No i na szczęście spróbowałam to wyciągnąć! Normalnie z połowy gardła jej to wyszło:no:
Aż mi teraz gorąco jak o tym myślę:no:
Potem to już się bałam nawet jej frytek dawać ale M mnie uspokoił:tak:
Normalnie brzuch mnie bolał pół nocy:szok:

reklama
Ja slyszalam ze stetoskopem tez mozna wysluchac serduszka dzidzi a cena jest duzo mniejsza:tak:ale mysle tak jak dziewczyny,teraz czujesz ruchy wiec po co?
Wiesz co ja mam dobry stetoskop internistyczny i poki co nic nie slysze, choc wiem jak dzieci sa ulozone i widzialam w ktorym miejscu gin przykladal detektor jak sluchal serduszka. Ale mysle ze jeszcze na to za wczesnie bo jak bylam w szpitalu to taką trąbką tez mi jeszcze brzucha nie sluchali bo mowili ze za wczesnie, to moze to dziala podobnie jak stetoskop i na to tez jeszcze za wczesnie...

Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków :-D
Dagmar ja mam to samo, podgadam zdjecia dzidziusiow w innych watkow ;) Ale mam przeczucie ze ja pierwsza wstawie zdjecia...

No mea ty to się we wrześniu nie rozpakowywuj, bo wcześniak będzie :p
:-D
aga6671 dobrze ze wszytsko ok z córeczką i ze zachowalas zimna krew

Pogoda jest tragiczna! Niech już wreszcie poleje trochę, bo zwariuję, cały dzień nietomna chodzę, w głowie mi się znowu kręci, że masakra... A gorąco i duszno jak nigdy.

A ja bym chciała urodzić w wigilię, nie wiem czemu mam takie marzenia :-D Albo ewentualnie urodzić tak, żeby na wigilię być już z malutką w domu.

Ja już na święta na pewno będę z dziecinką w domku i też się zastanawiam co będę jeść:-)
My mamy zupę grzybową, pierogi z kapustą i grzybami i kapustę z grzybami czyli odpada bo grzyby i kapusta ciężkostrawne:-D
I jeszcze żur z ryby, karpia moczkę i makówki!
To chyba zostaje ryba:-)

A ja bym chciała urodzić między 9-12 grudnia:-).* grudnia ma ur moja córa,a 12 mąż:-)najlepiej byłoby pośrodku,ale to nie ode mnie zależy.Zaraz usne,właśnie sobie pojadłam i to konkretnie i teraz to już wogóle nic mi się nie chce robić

a ja mam taką chcicę na śledzia, że chyba się wybiorę do sklepu... udławię się zaraz swoją śliną, tak mi się go chce :-D

Ale sie ruszyło:szok:chwile mnie nie bylo a juz tyle do czytania:-)
Hej.Mam w końcu chwilkę dla siebie.Nie wiem,ale dopadła mnie mania sprzątania i najchętniej to cały dzień bym chodziła ze ściereczką:-)

W takim razie zapraszam do mnie,wprawdzie juz posprzatalam ale tak z łepka:-D

Nessi
Gratuluję, no więc zostało tak, że obydwie chłopów urodzimy :-D
Termin też podobny, więc kto wie :-D

Wiecie ja się nie mogę grudnia doczekać jak się zaczną wieści która urodziła i ile waży i wogóle zdjęcia tych dzieciaczków :-D

Ja tez sie nie moge doczekac tego jak zaczniemy pisac jaki poród ktora miala,jakie mamy cudne dzidziusie i o tych nocach nie przespanych:tak:no i bedzie napewno duuuzo pytan i zagadek.

Ja mam termin na 22.12. Sama ciekawa jestem kiedy urodzę, ale święta chcę spędzić w domciu a nie w szpitalu:-)

Oj ja tez bym chciala na swieta nie byc w szpitalu:tak:w Sylwestra moge ale nie w swieta:-)
Jesli u mnie bedzie tak jak w pierwszej ciazy to akurat wypadnie mi porodówka na swieta:tak:ale sie na to napewno nie zgodze,bede miala wtedy jakis 37 tydzien:-)

ja juz kubeczek kawy i troche coli ... zasypialam strasznie!!

Ja tez wlasnie spilam kawke:-)

Wiesz co ja mam dobry stetoskop internistyczny i poki co nic nie slysze, choc wiem jak dzieci sa ulozone i widzialam w ktorym miejscu gin przykladal detektor jak sluchal serduszka. Ale mysle ze jeszcze na to za wczesnie bo jak bylam w szpitalu to taką trąbką tez mi jeszcze brzucha nie sluchali bo mowili ze za wczesnie, to moze to dziala podobnie jak stetoskop i na to tez jeszcze za wczesnie...
Ja już na święta na pewno będę z dziecinką w domku i też się zastanawiam co będę jeść:-)
My mamy zupę grzybową, pierogi z kapustą i grzybami i kapustę z grzybami czyli odpada bo grzyby i kapusta ciężkostrawne:-D
I jeszcze żur z ryby, karpia moczkę i makówki!
To chyba zostaje ryba:-)

Ja slyszalam od styczniuweczek ze juz slysza dzidziolki:tak:wiec nie wiem jak to jest naprawde.
A co do rybki to nie wiem czy tak bedzie wolno zjesc bo smarzonego tez nie za bardzo:-(

reklama
Do góry