sylwik1987
Filipek
A mój facet wybył na swój wieczór kawalerski, a mnie mały dół złapał, bo gdzie ja z tym moim brzusiem mam się udać na panieńskie...? już nawet na zakupy nigdzie nie pojdę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie O6 tylko OGTT, i to jest to co piszeszLaski a teraz pytanko: mam na skierowaniu taki bajer: 06 TT 75-to skierowanie na krzywą ale chyba na 75 g glukozy?????
wredny ten Twój facet
ja się na swoim napiłam jak pies-byłam na stancji z koleżankami i wypiłyśmy duuuużo wina ale mój m pobił wszystko bo wypił z kolegami pół kartonu wódki weselnej-myślałam,że go zabiję!!
To nie O6 tylko OGTT, i to jest to co piszesz
Kopciuszku mnie sie wydaje ze one raczej slysza swoje tetno albo pepowine na pewno nie dzidziusie hehe![]()
a klucze do piwnicy gdzie znajduje się wódka na wesele mam ja, więc głowę mam spokojną, nnic z zapasów na wesele nie ubędzie![]()
ja myślałam,że zawału dostanęnawet głupek nie pomyślał,żeby dokupić
ale to tylko facet:-)
a jak w ogóle przygotowania do ślubu??
też tak miałam ;-) ale mimo to mógłby mały być już z nami ;-) wiem że będzie ciężko i nawet nie chce myśleć o tych nieprzespanych nockach.. no ale, im szybciej, tym szybciej będe to mieć za sobą
Dagmar, Mika cieszcie się ciążą póki trwa. Jak już urodziłam córeczkę to miałam takie chwile że chciałam ją wepchnąć z powrotem do brzucha na jedną nockę, albo przynajmniej na godzinkę ;-)