reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Najpierw się pochwalę-będziemy mieli córeczkę.
waga:825 g

i ma taki malutki i śliczny nosek:-):-):-)
jak ją podglądaliśmy to miała czkawkę:-Dsuper to wyglądało;-)

a teraz nadrabianie;-)

Wielkie GRATULACJE:-)i znowu kobietka sie w grudniu urodzi:-)
Ja juz sie nie moge doczekac kiedy ja podejrze swojego synka:-)jeszcze 5 dni:-)

O matko ale miałam wrażenia..byłam wynieść śmieci,a tu koło bloku straż,policja i pogotowie.Patrze ale nigdzie się nie pali:-(,ale zadzwonił mąż i kazał mi wracać do domu,bo znalezli topielca-dobrze,ze tego nie widziałam:-(

No ja tez nie chcialabym tego zobaczyc,nawet czytajac ciarki mnie przeszły.

reklama
Ależ dziś nudno...pogoda do bani,ale przynajmniej nie było upału:-),mąż wraca dopiero rano z pracy-nic tylko iść spać:tak:

A u mnie właśnie przerwa w imprezce... Chłopaki zamknęli się w pokoju i szaleją na Wii a ja mam chwilkę żeby odpocząć. Lubię takie domowe imprezki, ale coraz bardziej męczy mnie ich przygotowywanie. Szykowanie jedzenia, sprzątanie przed i po... Szkoda, że nie można ominąć procesu szykowania i zwyczajnie usiąść i plotkować ;-) No i zawsze przychodzą sami faceci :-( Żadnej rozsądnej babki do pogadania... Albo siedzą z dziećmi w domu albo mieszkają daleko od nas. Ciekawe czy po urodzeniu też stanę się taką domatorką, że tylko w domu, bo dziecko?
Miłego wieczorku życzę :-)

Witam się po tygodniowych wakacjach nad morzem.
Straaaaasznie mi Was brakowało. Teraz pewnie przez tydzień będę nadrabiać.

reklama
Do góry