G
Georgina
Gość
Popijam trochę Coli, nieraz mnie ratowałaGeorgina -Moze masz niskie cisnienie i z tego bol glowy,ja tez czasem miewam chociaz w zyciu nie doswiadczylam bolu glowy ,ale jak wypije kawe to jest lepiej.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popijam trochę Coli, nieraz mnie ratowałaGeorgina -Moze masz niskie cisnienie i z tego bol glowy,ja tez czasem miewam chociaz w zyciu nie doswiadczylam bolu glowy ,ale jak wypije kawe to jest lepiej.
Mnie boli na zmianę pogody a jak był upał tak teraz pochmurno.Oj tak to zdecydowanie może być to bo mnie od 3 dni boli :-/
mam przeczucie.. że w Wigilie zaczniesz rodzić..Ja mam termin na 22.12. Sama ciekawa jestem kiedy urodzę, ale święta chcę spędzić w domciu a nie w szpitalu:-)
Ej no dziękimam przeczucie.. że w Wigilie zaczniesz rodzić..![]()
no a nie ;DEj no dziękiAle z drugiej strony piękny prezent!
Popijam trochę Coli, nieraz mnie ratowała![]()
Ktos wspomnial o kapuscie z grochem mniam,tutaj mowia ze mozna jesc wszystko ,a zaraz po porodzie jezdzi babeczka z wozkiem i rozdaje kawe ,a na obiad polowe potraw to zakazane jedzenie w polsce przy karmieniu miedzy innym groszek![]()
Wiesz obawiam sie ze to by nic nie dalo bo wiesz my polki i tak mamy swoje zwyczajeCzekaj gdzie ty jesteś bo nie pamiętqam,
mam plan jak zacznę rodzić to przyjadę (na pewno zdążę)
Anoola
no to jej pożyczyłaś jak tak się stanie to będzie na ciebie![]()