reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Aga jak dasz radę dojechać, to oczywiście ciebie też prosimy :-D
Zbieram listę kto na kawe w Katowicach powiedzmy około 15 września ??
Przyjmuję zapisy.

Witam i ja sie z rana... no moze przedpoludnia:-D

maggie_f Super, ze u Was wszystko ok. Ale bedzie z malego niezly uparciuszek;-)
A co do wstawania to mamy z mezem taka sama technike:-D
Jutka - ja sie strasznie ciesze że wszystko ok - niezłego stresa miałam, tym bardziej po tej małej kraksie samochodowej. :tak:
Hej Dziewczynki!
Dzięki za wszystkie odpowiedzi odnośnie psiaków. Myślę, że piesek pokocha Maleństwo tak jak kocha całą rodzinkę.
luuźna, maggie_f, gratuluję pomyślnych badań połówkowych, no i oczywiście ślicznych Maleństw.
Dziewczynkom, które miały krzywą cukrową, gratuluję wypicia tej wspaniałej mikstury:) Teraz czekamy na dobre wyniki.
Hmm ja to na śląsk mam trochę daleko, ale może jeszcze dołączy do nas jakaś lublinianka:)
Dziękuje ;-)

No Helcia to może być nie złe.
Tylko trzeba wymyślić gdzie.
Mi ta połowa września pasuje, bo Amelka do 1szej klasy i muszę się troszkę przyzwyczaić :-D

Dupa blada:-(
Akurat 14 mój M. rozpoczyna urlop, 15 ma koleżanka urodziny, 16 M. i mamy rocznicę ślubu:-) 17 do doktora i potem jeszcze 4 razy urodziny w najbliższej rodzinie:-(
Jak będzie dobrze to uda nam się gdzieś na weekend wyskoczyć:-(

Hehehe, pewnie. W Gliwicach już czuć ten klimat.;-) A tak serio, może faktycznie kiedyś się spotkamy. Może nawet na porodówce;-):-D

Nom na porodowce mam nadzieje nie, bo chcialabym rodzic tu u siebie, gdzie moj lekarz:tak:

No to 3eba się zorganizować na kawę, np. w Katowicach bo tam chyba każdy z bliska dojedzie?

Ja na kawke tez sie pisze:-)

Dupa blada:-(
Akurat 14 mój M. rozpoczyna urlop, 15 ma koleżanka urodziny, 16 M. i mamy rocznicę ślubu:-) 17 do doktora i potem jeszcze 4 razy urodziny w najbliższej rodzinie:-(
Jak będzie dobrze to uda nam się gdzieś na weekend wyskoczyć:-(
No to zostaje jeszcze 18, 19 itd byle we wrześniu:-D

reklama
Do góry