• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Cześć Piękne,

Nadrobiłam zaległości. Dopiero dotarłam przed kompa. Od wczoraj męczy mnie biegunka. Rano byłam na pobraniu krwi bo w poniedziałek wizyta i trzeba było zrobić. No i podpytałam pielęgniarke co jest grane bo rano biegunka była czerwona (sorki za szczegóły). Mam jechać na izbę przyjęć jak nie przejdzie.

A przy okazji jestem zdecydowana na szkołe rodzenia. Poznałam dziś przypadkiem babeczkę - pielęgniarke - położną która prowadzi zajęcia. Pobierała mi krew. Jest super, dosłownie w pare sekund złapałyśmy taki kontakt że szok. No i będę do niej chodzić tym bardziej że za free. 5 tygodni, spotkania po 90 minut. :-) Poczatek 14 września.

Tunia - Twoja córeczka jest The Best!!!

reklama
AnOoLa będzie dobrze, banan nie jest takim ciężkim produktem.
maggie_f mam nadzieję, że Ci przejdzie. Ja też zapisuję się do szkoły rodzenia, zajęcia podobno ruszają pod koniec września.

Hello:-).Co tam słychać?Ja dziś sobie świętuję,bo córa ma imieniny i czekam na gości-oby jak najpózniej przyjechali:-)hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry