Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślicie, że macica już daje o sobie znać? Kurcze jakoś tak cały czas miałam wrażenie, że to jeszcze za wcześnie, bo przecież nasze łobuzy jeszcze takie malutkie ;-)
Z tym oszczędzaniem się, to u mnie ciężko, bo jutro mamy mieć gości, więc dom ogrnąć trzeba, no i Maks za bardzo poleżeć nie da![]()
No ciekawa jestem co mi gin w czwartek powie![]()
Beata2710 Tobie tez udanego dnia kochana
Georgina Ja oczywiscie banana tez musze zjesc ,ale w nocy !!!!!!! Jak mnie wybudzi z głodu a wstawac sie nie chce bo i tak zle sypiam ( maz wziało sie na sposob ,banana kładzie na ławie obok łóżka i tylko mi go podaje jak sie obudze ahahahhah.
jolka111 Napewno nic zlego sie nie dzieje - nie stresuj sie ,ale nie przedobrzyj ze sprzataniem
Dziewczyny kurde dzisiaj od godziny 6 rano czekam na telefonie ,gdyż mój młodszy brat zadzwonił ,że włąsnie jego zonka zaczeła rodzic i pojechali do szpitala.Biedna skurcze odczuwała od niedzieli ,w srode odszedł jej czop ,w czwartek rozwarcie na jeden palec ,a dzis w nocy juz jej wody odeszły i ma skurcze co -co 8-10 minut. Termin na na 4 maja ,ale malutka Natalcia juz kabinuje aby się z nami przywitac.Boze jak bym chciala aby sie juz niemeczyła !!!
Na pewno szybciutko urodzi. Najważniejsze by zdrowa dzidzia była, reszta jakoś przejdzie:-)hihi Beata niby wiemale myślałam, że mam jeszcze czas u mnie przecież to dopiero 5tygodni
Ech koszmarnie się czujęw porównaniu z poprzednimi ciążami ;-) a za dwa tygodnie komunia
i jeszcze w domu robimy
![]()
Natalka - piękne imięNa pewno szybciutko urodzi. Najważniejsze by zdrowa dzidzia była, reszta jakoś przejdzie:-)

Ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję, jedynie rano ból piersi mi dokuczał. Teraz też bolą, ale nie tak szaleńczo jak po pobudce
To prawda !!! Trzymam kciuki az kostki bielejaWierze ze bedzie dobrze! Silne sa dziewuchy!
Mnie piersi też bola rano bardzo ,chyba je gdzies poprzygniatam jak spie ,ale raczej to normalka !!!!

zawsze uważałam, że komunia to nie wesele i jak mam miejsce w domu, to zrobię w domu, ale skąd mogłam wiedzieć, że tak się skończy