G
Georgina
Gość
A ja ogólnie mam duże piersi i teraz przy ciąży pewnie jeszcze sporo urosną
Fajnie, lubię je
Gdzie ta Iza..
Gdzie ta Iza..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i to wystarczy, zeby ciaze stwierdzicCześć dziewczyny,
ja wizytę mam dopiero w poniedziałek, choć test pozytywny wyszedł mi 18.04.
Od kilku dni mam ogromne wątpliwości czy ja wogóle w ciąży jestem. Może sobie uroiłam :-) czas mi się dłuży do tej wizyty a wątpliwości coraz większe.
Przytyłam 2 kg, ale jeszcze przed zajściem, dziś mierzyłam troszkę ciuszków i musiałam sporo odrzucić, nie wiem w czym ja będę chodzić. Brzuszek też mam spory, ale to nie ciążowy, tylko pozostałość po poprzedniej ciąży :-( Pocieszam się, że teraz nie muszę go wciągać :-) I kłuje mi dziś brzuch, ale nie nisko, więc raczej nie ma związku z fasolką. A od dwóch dni mogłabym z łóżka nie wychodzić.
Ja mialam schizy na samym poczatku, co zreszta opisywalam tam gdzies na poczatkowych stronach. Teraz to ja tam wiem , ze dzidzia rosnie, bo gama objawow jest i tez staram sie podchodzic do tego pozytywnie. Wszystko w rekach Boga.A to nie szkodzi, ze takie robia... normalne tez beda miecJa tez bylam w gabinecie gdzie byla informacja o 3d i 4d.
Zastanawiam sie czy ze mna wszystko ok, ze mi brzuszek jeszcze nie rosnie. Mierze sie co tydzien i poki co przybylo tylko w biuscie... w biodrach to nawet mniej mam. Pewnie potem mi wystrzeli z dnia na dzien![]()
i nie mogłam w jeansy wejść
brzuch adal boli, dziś wzięłam nospe i zobaczymy czy coś pomoże 
Hej!!!
Pisałam ostatnio że brzuch brak ;-) no to już nieaktualne, wczoraj mnie wybrzuszyłoi nie mogłam w jeansy wejść
brzuch adal boli, dziś wzięłam nospe i zobaczymy czy coś pomoże

bobrzuch już płaski nie jest;-)
Dosłownie w ciagu tygodnia tak mnie wysadziło ,ze ciaza stała się już zauwazalna dla ludzi ktozy o tym jeszcze nie wiedzieli. Ehhh z Patrykiem w pierwszej ciazy długo sie nie moglam doczekać brzuszka w 5 miesiacu dopiero cos tam zaczelo wyłazić.A teraz 8 tydzien a ja wyglądam tak jak wygladalam w 5 w pierwszej ciazy!!!