Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze w grę wchodzi jedna opcja-dziecko ochrzczę i zaproszę tylko chrzestnych a w czerwcu weźmiemy ślub i od razu imprezkę zaleglą z chrzcin zrobimy-teraz potrzebuję pięniądze na małą a w lutym wpadnie trzynastka męża, w marcu mundurówka więc na ślub się nazbiera:-)
a z księdzem nie będzie problemu bo ja i tak nie wezme ślubu u siebie w wiosce
Chrzestnymi są świadkowie więc tu akurat luz:-)
sama nie wiem
mąż się uparł na chrzciny na święta a ja chyba wolałabym w styczniu, lutym-wtedy można ze ślubem zrobić
Nas czeka cała sypialnia do remontu. Jak się wprowadziliśmy, zrobiliśmy ja po łebkach, żeby było czysto, bo poprzednia właścicielka miała na ścianach czekoladowy brąz i srebrny wałek. Miodzio, nie mogłam na to patrzeć. Do tego okno do wymiany, bo w zimie musieliśmy na kołdrę ścielić koc i podłoga, bo został rozkoszny niebieski gumolit, bleeeee.Helcia pocieszę Cię-ja miałam 2 dni malowania a 3 sprzątania-mam strasznie dużo szkła w kredensie i z tym miałam duuuuużo roboty;-)
ale już z głowy:-)
tylko jeszcze jeden pokój u teściowej został![]()
Też się wstrzymamy, mimo, że mała urodzi się na początku grudnia. Niech się trochę odchowa.;-)chrzciny w boze narodzenie to stanowczo za wczesnie dla takiego malca !!! i do teo zima ... przekonaj go zeby sobie darowal ... moze niech je na wielkanoc przesunie ??? bardziej realny termin![]()