• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Kurcze Dagmar nieciekawa sytuacja... Faceci to durnie!! A TY trzymaj się dzielnie KObietko!!!!

dzięki staram się. W dzień było znośnie, może dla tego, że latałam ale teraz się rozklejam znowu.
Boże ja nie wiem, co mam zrobić :-(:-(:-( Wieszcie albo nie ale ja jestem totalnie załamana.
Nie pomogę mu albo coś z sobą zrobi i pujdzie się leczyć, albo nie ja nie pomogę nie mam siły, nie mogę bo pójdę za nim na dno :-(

życia nigdy nie można być pewnym, bo zawsze Cię skopie po dupie... najważniejsze, że masz dla kogo żyć. z nim, czy bez niego... dzieci Cię kochają i powinny dawać Ci siłę.

Kochana to jest pewne tylko nie oszukujmy się ja mam 1200 opłat z kredytami a dochodu będę miała 90 zł rodzinnego i zasiłek 450 zł.
Na alimenty mogę liczyć 600 zł bo A jest ubezpieczony od najniższej. :wściekła/y:
Cholera jaki człowiek ślepy, jaki głupi!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry