D
daffodill
Gość
dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A stery z płyty wgrałas na kompa ?dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc
dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc
http://www.gsmonline.pl/download/instructions/10268_pl.pdf str.89dziewczyny mam pytanie zupelnie nie zwiazane z tematem... czy ktoras wie jak polaczyc tel sony ericsson k750i z kompem?? podlaczam kabel ale zero reakcji... pewnie cos trzeba gdzies ustawic... z gory dzieki za pomoc
Idę i ja powoli spać, jak usnę bo się obawiam jutro wizyty u dżina
Do 15:00 dnia jutrzejszego jajo zniose ......

Witam sie nocna pora.Wiem ze rzadko udzielam sie na forum ,ale regularnie czytam.Wczoraj zafarbowalam sobie wlosy,ogolilam nogi,dzis maz mnie ogolil ,po goleniu usiadlam na kibelku a tu chlust tak jakby ktos wlal szklanke wodey do kibelka,kurcze nie wiem czy to wody ale wsumie co to moglo byc innego,skurczow nie czuje ,ale przeczyszcza mnie od trzech dni
.Troche za wczesnie na porod .Odezwe sie rano czy cos sie wydazylo.Pozdrawiam Wszystkie Mamuski:-)
Ja sie nie mierzyłam w biodrach, boje sie:-( co prawda spodnie sprzed ciąży na dupsko wsuwam ale na 100% kilka cm mi przybyło....no nic będziemy zrzucać po porodzie.
A stery z płyty wgrałas na kompa ?![]()