Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko sie za mocno nie przytulaj bo jutro nie pierwszy grudnia![]()

Ja zamierzam szczepic tylko obowiązkowymi i nieskojarzonymi. Takie wnioski po czytaniu artukułów w necie. Maiłam zapytać profesora od mikrobiologii ale kurcze jest na zwolnieniu- operacja biodra. Troche więc potrwa zanim wróci na uczelnię
a ja jak teraz patrze na zdjecia sprzed to.........chociaz mialam kompleksy to widze ze fajna d... bylam i brzuszek byla bardzo ladny( a nie jak myslalam paskudny).......... ech a teraz??? odstaje mi to brzuszyskoja nie wiem co zrobic ... tzn szczepic bede ale nie wiem czym ... osobiscie wolalabym te standardowe szczepionki ale jeszcze musze sie dowiedziec jak jest z ta rtecia w szczepionkach skojarzonych !! jesli tam nie ma tych dodatkow rteci to sie zdecyduje na skojarzone a jesli sa to wezme te stare ...
a co do tolerancji wlasnego ciala ... powiem wam ze mnie to wogole nie rusza !!! nie czyje sie jakos superatrakcyjnie ale nie mam poczucia ze to nie moje cialo ... mam raczej poczucie ze musze je jeszcze jakis czas dzielic z agatka a potem doprowadzic je do stanu normalnosci !! jakkolwiek pojetej![]()
witam wszystkie grudnióweczki nie wiem czy ktos mnie tu jeszcze pamieta ale musze sie wam przyznać jestem chyba pierwszą mamą z grudniówek która urodziła a mianowicie 14.09.09 wczesnia było ciężko ale już jest lepiej właśnie przenieśli nas na normalni oddział noworodków :-):-)
Hehehe to nam przybyło bobaska :-)
,