Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja jakos kotow nie trawie ... wydaja mi sie falszywe ...
narazie zobaczysz jak sie bedzie skora zachowywala po porodzie - moze nie bedzie potrzeby kupowania pasa !!!
ale to jest bez sensu ze nie moglas na chwile dziecka dac pod opieke zeby isc sie wykapac !! przeciez w pologu higiena jest taka wazna !!! w domu to zawsze mozesz kogos drugiego poprosic zeby sie na chwile zajac dzieckiem bo chcesz sie wykapac a w szpitalu powinny to robic polozne !!!
ale mialas 100 swiatow !! i kurcze ze tez sie zielone wody zrobily !!! a to przeciez nie bylo jeszcze w terminie tylko chyba przed !! szok ... no i ja bym chyba odpuscila to odciaganie pokarmu skoro to i tak nie daje efektu ... po co sie meczyc !! i tak dokarmiasz mala i tak ...
Mea-gdyby jeszcze były odwiedziny to byłoby ok bo zawsze można kogoś zmolestować,żeby z dzieckiem został a tak nie było szansOszołomy.... :-):-)My się przytulamy kilka razy w tygodniu ale na szczęście mój bobas się tak nie boi;-)Lekarz nie zabronił to korzystamy bo potem lipa moze być.

Mialam tez smutny dzien
Mialam dzien gdzie wszystko mnie wq...lo
mialam dzien ze mi sie spac chcialo
i dupa - tylko skurczy jak nie mialam tak nie mam![]()
a ja wrocilam i oczywiscie nic nie kupilam...
zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...
dobrej nocki zycze;-)
A tak to jakoś sobie radzimy z całą resztą, mam nadzieję że niebawem szwy na dole przestaną tak ciągnąć i łatwiej mi będzie wstawać z łóżka czy krzesła i na nim siadać;-)
Ja tez zabieram tamtum rose ale niewiem jak go przyzadze jakos cos sie w szpitalu wymysli ;-)
Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda![]()
ja przy tych bólach też zajęłam sie czymś pozytecznym...
zrobiłam se dwa prania..
dopakowałam torbe swoją.. przygotowałam ciuszki dla bobasa.. na wyjście.. posprawdzalam czy wszystko mam.. i teraz siorbie sobie siorbate ..![]()
A ja nadal w dwupaku, wróciłam z miasta i nic, może jak położę miśka to pochodzę trochę po schodach:-)
A dzisiaj to nikt nie urodzil?
a ja wrocilam i oczywiscie nic nie kupilam...
zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...
dobrej nocki zycze;-)
ha ha haAle wiersz piekny! :-)
.Troszke jest do nadrobienia ;-).
.Pozdrawiamech a kiedy ty sie do jakiegos lekarza wybierasz ?? moze by cos poruszal i by odblokowalo ??? jak poprzednio
!