aga7602
Fanka BB :)
Kurcze zaledwie rano byłam a tu taka produkcja
Papayko-faktycznie udało mi sie i w szpitalu na IP bylam tylko ja wiec weszlam z marszu,ale moje dziecie
dzisiaj maly strajk odstawiło, rano po sniadaniu powariowalo a na ktg to poszlo sobie spać,
po pol godziny lezenia pod ktg polozna stwierdzila ze trzeba ja obudzić, kurcze jak chwyciła moj brzuch i potrząsneła nim to myślałam ze oknem wylece tyle sily w to włozyła, i na drugim boku moja Olka skopała odpowiednio sonde co usatysfakcjonowalo polozna.
Mla-gratuluje nowego stanowiska:-)
MamoOskarka-znowu się usmiałam:-)
Papayko-faktycznie udało mi sie i w szpitalu na IP bylam tylko ja wiec weszlam z marszu,ale moje dziecie
dzisiaj maly strajk odstawiło, rano po sniadaniu powariowalo a na ktg to poszlo sobie spać,
po pol godziny lezenia pod ktg polozna stwierdzila ze trzeba ja obudzić, kurcze jak chwyciła moj brzuch i potrząsneła nim to myślałam ze oknem wylece tyle sily w to włozyła, i na drugim boku moja Olka skopała odpowiednio sonde co usatysfakcjonowalo polozna.Mla-gratuluje nowego stanowiska:-)
MamoOskarka-znowu się usmiałam:-)
Także następne pranie już we własnej pralce 
Najgorsze to to, że jak kichnę lub kaszlnę nagle, to niestety mój zaworek tak już nie trzyma..
nie wiem czy znów brzuch się powiększa czy to kwestia szpitalnej pościeli ale czuję takie potworne swędzenie, że mam wrażenie że oszaleję!! smaruje się nawet 5-8razy dziennie bo nie chciałabym powitać na brzuszku niechcianych lokatorów- rozstępów!!