reklama

Grudzień 2011

Hej brzuchatki !!!

Ale sie rozpisalyscie:szok::-Dto chyba tak "przedporodowo" bo pozniej beda dzieciaczki na swiecie i bedzie cisza na BB:-D

A ja dzis zaszalałam i bylam u frzyjera, a co tam M mial dobry humor to postawil:biggrin2:
I tak mi sie zeszlo , a to do znajomych sie pojechalo,pogadalo wypilo herbatke:tak:A wizadla to mi juz zyc nie daja:-(ledwo co chodze jakbym juz miala termin za tydzien-tragedia ,juz czasem naprawde chce urodzic , i od przyszlego tyg. chyba bede z lekka dazyc do tego ;-)
W srode mam wizyte USG - zobaczymy jak tam maluszek sie czuje , bo wariuje w brzuszku jak szalony:tak:wiec wydaje mi sie ze wszystko ok,mam tylko nadzieje ze juz nie ma "ogniska hypoechogennego" w lewej aorcie troszke sie denerwuje:-(

Dziewczyny (te które sa po 37.tc) kiedy zaczniecie sie rozpakowywać?:biggrin2:Maxwell,Izu co jest z wami;-)

Agapa- ciesze sie ze córunia w domku ,odrazu lepiej:tak:
xxasienkaxx2 - wazne ze z malym wszystko ok:tak:a narazie tym cisnieniem tak sie nie martw:tak:baczysz kochana wszystko bedzie dobrze:tak:

Ide dziewczyny po grejfruta mniam ... :eek::-D,chwile jeszcze pobuszuje w necie i sie klade ,bo padam...

reklama
I po wizycie sklepie - Mission Complete :-D Dostałam moje Cini Minis, dzięki temu dzidzia zje trochę wapnia z mleka ;)

Jeśli chodzi o ciśnienie to ja od początku ciąży prowadzę kontrolkę bo w gabinecie u gin mam zawsze w granicach 130-140/90 (a w domu piękne, około 120/80). Lekarz już podejrzewał że musi mi najpierw mierzyć ciśnienie a dopiero potem wsadzać na wagę bo jak widzę wynik to mi skacze, ale okazało się, że nic nie pomaga, w gabinecie mam wysokie i koniec. :)

Jeszcze Wam o jednym sposobie przyspieszania nie pisałam! A przypomniałam sobie właśnie :) i może to też tż robić :P ale same też dacie radę - miętoszenie sutków :D Tylko pojedynczo po 15 minut jeden, bo jak dwa sie m,ietosi, to sie dzidź wnerwia podobno i tak można koło 2h dziennie :)

Wiedziałam że coś z tymi sutkami było!! Sposób podobno bardzo skuteczny... U mnie "biała armia" odpada niestety więc to zapewne będzie mój sposób na przyspieszenie:-)

Ale chyba trzeba będzie działać w samotności, żeby mnie ktoś o masturbacje nie posądził:laugh2::laugh2:

Ok dziewczyny, ja po napadzie śmiechu też mówię dobranoc :)
mąż mi puścił piosenkę i się aż rozpłakałam, bo się wsłuchiwałam i nagle takie wiejskie nuty i dziwne odgłosy, a moje hormony to masakra - ze skrajności w skrajność, więc nie ciężko mnie rozśmieszyć i zezłościć zaraz potem :)WRZUTA - Płyń stary! - mp3
Życzę w miarę przespanej nocy :D

No ja tam w domu tylko mam mężola, więc wywalam cyca na wierzch i miętoszę :) Już się przyzwyczaił, że czasem i na golasa sobie pochodzę, tylko pilnuje, żeby zasłonki były pozasłaniane :)

Phelania ja to bym już bardzo chciała - właśnie sobie sączę napar z liści malin, jutro biegnę po oeparol, mąż już przede mną ucieka :) tylko te podłogi jakieś takie nieatrakcyjne są dla mnie i nie skusiły mnie jeszcze.

A i jeszcze jedno mnie w mojej książce ostatnio rozbawiło - sposób na ukojenie "biednej, obolałej niewymownej" po porodzie cytuję:
"Napełnij prezerwatywę wodą i włóż do zamrażalnika, a potem wrzuć sobie w majtki" :eek: :-D

Uciekam już, popatrzę jeszcze chwilę co w TV i postaram się przespać jak największą część nocy :-D Do jutra! Trzymajcie się w dwupakach na kogo jeszcze nie czas, a kto już może to czekam na niusy o rozpakowaniu węzełków! :)

Rojku co to masz za książkę ? A co do cycków i miętolenia to słyszałam też o tym sposobie, ale jak mi już siara samoczynnie cieknie czasami to co dopiero jakbym jeszcze zaczęła miętosić:-)

Rojku - czytalam z ta prezerwatywa ale sie uhahałam:-Dczego to ludzie nie wymysla !!!;-) po 37 .t.c tez bede mietosic 2 wariaty zobaczymy co z tego wyjdzie:szok::-Da napar lisci z malin jest takze lepszy na rozciągnięcie szyjki macicy ,jest mniejsze ryzyko naciecia krocza:tak:

reklama
Cytat z lodową prezerwatywą w gaciach jest z książki Kaz Cooke "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Serge też Wam na pewno może ją polecić :) Uśmiałam się nad nią nie raz :) No i ja też się już zwijam się porozciągać trochę przed zbieraniem zapałek :)
Dobrej nocy dziewczynki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry