Idziemy do sklepu
Podliczyłam ile muszę przydźwigać sama (a wyliczałam co tylko się dało, że mleko, napój, masło to już tyle kilogramów!) i ze smutną minką ubrałam buty i M się poczuł w obowiązku jednak pomóc. Tylko muszę poczekać aż pokona bosa bo żabki nie zamkną tak szybko a konsola ma swoje prawa w tym domu 
Asieńka przeczytałam Twoją relację z wizyty i może skoro gin każe rodzić, a tu nic się nie zanosi to powinien Cię wsadzić na oddział i jakoś spróbować wywołać poród??
Podliczyłam ile muszę przydźwigać sama (a wyliczałam co tylko się dało, że mleko, napój, masło to już tyle kilogramów!) i ze smutną minką ubrałam buty i M się poczuł w obowiązku jednak pomóc. Tylko muszę poczekać aż pokona bosa bo żabki nie zamkną tak szybko a konsola ma swoje prawa w tym domu 
Asieńka przeczytałam Twoją relację z wizyty i może skoro gin każe rodzić, a tu nic się nie zanosi to powinien Cię wsadzić na oddział i jakoś spróbować wywołać poród??
Ostatnia edycja:
nie zronilam dzis gofrow bo za malo cukru mam w domu a brak kogokolwiek kto by mogl kupic :-( wiec u mnie szantaze odpadaja chyba, ze sama siebie bede zameczac psychicznie
w kazdym badz razie nie robilam, mowie zrobie Zuzi na kolacje zupke mleczna z lanymi kluseczkami tak jak za mlodego sie jadlo, stalam nad tymi kluskami pol godziny bo nigdy wczesniej nie robilam, wyszlo pycha a ten wstreciuch niejadek nie ruszyl 
Daj mi talerz po Zu, to się nie zmarnuje ;-) 

wiesz z Coventry do Man sa tylko 2 godz pociagiem, moze zdazysz zanim sama wszystko zjem ;-)