reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Właśnie wcinam popcorn;-) ojojo, smaki, smaki:-D Nastazja, to tak na pocieszenie o cm w talii - ja już nawet nie mierzę;-)
Tofika, a którego się urodziłaś rybko?:-) Bedzie sporo urodzin widzę w lutym i marcu..
Dagne, to ja chcę tą wersję pełną wrażeń:-)
Rojku, kusisz, kusisz..to gdzie mam przyjechać?;-)
Gosia, ja niestety nie wiem, jak z tą nospą jest..

reklama
dobry wieczór kobitki :-)
ja właśnie wróciłam ze sklepu, bo mi soli i mąki zabrakło na moje aniołki :-)
zjadłam sobie lekką kolację i zastanawiam się co by teraz jeszcze przekąsić!
Nastazja wiesz, że też dziś pomyślałam,że muszę zapytać dziewczyny jak odczuwa się skurcze bo nie mam pojęcia, i czy to moje twardnienie brzucha to skurcze czy nie. a skoro mówicie,że skurcze są bardziej bolesne to ja chyba tego nie wytrzymam. już teraz zdarza mi się płakać bo tak bardzo boli...:-(

spokojnego wieczoru życzę

hej! melduję się z pod nowego sącza, dojechalismy szczesliwie, droga minela migiem, i trwała mega krotko ale tak to jest jak sie gada w milym towarzystwie, dojechalismy w 2.5 h, gdzie normalnei zajmuje mi to dluzej chocby ze wzgledu na Kamilka, a teraz bawil sie z kuzynami. nie będę nadrabiała .... bo siedziemy calą ekipąi wpadłam tylko na chwilkę:) liczylam na newsy.. ale widze ze dzieciątek brak:)
zycze milego wieczorku:) buziaki

Hej Mamuski.
Widze, ze ruch jakis slabszy w ten weekend na BB, nawet nie bylo mi tak ciezko nadazyc z czytaniem:-D ja tak po krotce, bo wreszcie sprzedalismy kompa i biurko, zeby szykowac pokoik dla Damianka i teraz M okupuje laptop a mi zostal tylko telefonik z ktorego ciezko mi pisac :(
Izi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Mam nadzieje, ze Twoje chlopaki rozpieszczaja Cie dzis wyjatkowo :-:-D
Troche sie rozczarowalam ostatnimi falszywymi alarmMami :rofl2: a chyba najbardziej Agapka, bo mialam ostatnio jakies takie przeczucie, ze ona rozpocznie "fale". Zacznijcie sie rozpakowywac juz, prosze :-D Bo u mnie nuda na maksa, zero objawow :dry: a od poniedzialku jestem na macierzynskim :happy::-D i bardzo dziwnie sie z ta mysla jeszcze czuje.
Asienko, nie boj sie tego cisnienia, moja bratowa tak miala i po porodzie jej przeszlo. U niej wprawdzie skonczylo sie cesarka, ale ona miala wysokie od poczatku ciazy, poza tym ma jakas chorobe i pierwsza tez miala cc. Jestes pod ekstra obserwacja, na pewno bedzie dobrze:-)
Sergie, wyslalam Ci Pw, moglabys zerknac prosze? Szczegolnie, ze wspomnialas o zdjeciach z sesji ;-)
A na koniec gorzkie zale, piszecie o tych pysznosciach kulinarnych, a ja mam dalej taka zgage, ze azgardlo mnie boli, nie moge patrzec na zadne jedzenie. Zreszta, kto by mi te lody i paczki przyniosl, jak moj M to nawet ze mna wspolnie nie chce sie wybrac na spacer do sklepu :-( Faceci nic nie rozumieja ... :-p
Pozdrawiam Mamuski

Inka, ja tak samo, jak mi tak twardnieje brzuch, to nawet kroku nie potrafię zrobić i nie mogę sobie wyobrazić tych "prawdziwych" skurczy... :baffled:
Maxwell, smacznego..;-) Ja już sobie powiedziałam że na dziś koniec choćby nie wiem co! Ale drożdzówkę musiałam zjeść, bo stwierdziłam że jutro będzie już niedobra.. :zawstydzona/y:
Ale mi się teraz Adaś rozbrykał.. To jego ulubiona pora na rozrabianie. :tak:

Witam moje Drogie Panie:-D

Widze ze jak na weekend to troszke żwawo tutaj;-)Tak jak pisalam wczoraj dzis od rana do wieczora bylismy u znajomych , dopiero co przyjachalismy,M pojechal do pracy:-(to sie z nim nasiedziałam jak zawsze w sumie...

Agapa - juz myslalam ze na pisze o 4 rano sms ze urodzila zdrowa dzidzie 3,500g i 60cm długa:-Da tu po raz kolejny fałszywy alarm:happy:ciekawa jestem która z nas zacznie....

Dzis się tyle nachodziłam ze , chodzę okrakiem i zgarbiona jak babcia jakieś dziwne mam przeczucia ze moj poród zacznie się naprawdę wcześniej niz mam termin:szok:czuje jak mi się rozchodzi te spojenie , i nie wiem czy nie mam rozwarcia conajmiej na 2cm , boli mnie cala macica w srodku i mam lekkie skurcze...oby dotrzymac chociaz do tego poniedzialku zeby badania porobic do konca i USG:tak:i moge rodzic:-D

Jesli chodzi o znaki zodiaku moj M jest rybka - i powiem szczerze ze to jest jeden z lepszych znaków zodiaków (tak mi sie wydaje) :-Djakos potrafie sie z nim dogadac , moj Tato jest skorpionem i tu sie zaczynaja schody:tak:no ale róznie to bywa:-)

Nastazja - u mnie non stop jest twardy brzuch ,az czasem nie moge oddechu wziasc:-(
Juz wam sie dziewczyny przyznam ze az głupio juz mam dosyc tej ciazy tzn 3 trymestru -dla mnie to jest tragedia...:no:

reklama
Ja też ide spać.. Mojego M. pomolestowałam już wcześniej, bo teraz z kolegami na mecz patrzy, wiec ide spać w samotności. Buziaki, trzymajcie sie, słodkich snów!!!!

Do góry