R
rojku
Gość
aga mało soli w jedzeniu, dwa dni nogi do góry, malo chodzenia - dopiero to mi pomogło. Wczoraj zjadłam u teściów słony obiad i dziś już wstałam z opuchlizną.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, wstępnie na 3 tygodnie, dobrze że przynajmniej na weekendy będzie wracał.Izi - podejrzewam, że matka go szybko odrzuciła i dlatego takiego młodego sprzedawał, więc co za tym idzie nikt nie patrzył na to co mu daje do jedzenia, bo wiedział, że go się "pozbędzie", a jak tylko go brat przywiózł, to od razu zauważyłam, że ma problemy z żołądkiem. Chyba zaniedbanie. Mam nadzieję, że moja interwencja coś zdziała, bo psiak jest cudny... jutro kontrola, okaże się, czy zwykłe zatrucie, czy jakiś wirus. Zdziwiło mnie, że nie ma książeczki zdrowia, bo podobno odrobaczany był, ale teraz już ma - opiekun Dagne czuwaoby mu się polepszyło. Ach te moje hormony
rozczulam się bardzo szybko.
Ankubator - też mam taką nadziejęna razie jest na diecie do jutra, ma pić tylko wodę letnią. Taki słodki, że już go pokochałam i został nowym członkiem rodzinki
![]()
oczywiście.
Pachwinka też się ładnie zagoiła. Mąż jak zobaczył palec to był w ogromnym szoku, bo lekarz tak ładnie zrobił ten przeszczep że brakuje praktycznie tylko paznokcia, nawet opuszek jest.Witajcie kobietki!siedzę i ryczę. rano zawsze punkt 6 budzi mnie mój kociak, żeby mu wsypać jedzenie. a tu cisza. zdenerwowana szukam go, a on leży i ledwie oddycha. biegiem do lekarza. jest bardzo żle. ma zapalenie płuc. kot, który w ogóle nie wychodzi!przelewa mi sie przez ręce. może nie przeżyć tego dnia. jetem kompletnie załamana. kocham go bardzo. wiem, że to tylko zwiezak, ale dla mnie jest bardzo ważn. trzymajcie kciuki proszę...
zdołowało mnie jeszcze to że ustalił następną wizytę byłam pewna że już ostatnia ale... zobaczymy
dziwnie tak
a ta znajoma to tupeciara i wogóle ja to bym pognała towarzystwo i tak cierpliwa jesteś

dam sobie już spokuj poprostu resztę jutro wypróbujemy ja mam na 15 :30 dopiero USG jak wszystko będzie ok to i ja się biorę a co tam