Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) no i obsluchala Zuzie jak zwykle przez body bo po co wsadzac stetoskop pod
wszystko 'czyste' ale podejrzewa, ze Zuzik cierpi na krup wirusowy
w zwiazku z tym, ze nie umiera i jej zdaniem nie jest zle, nic nie przepisala, kazala obserwowac i jak zacznie byc gorzej to mam zadzwonic i znow sie na wizyte umowic
jezeli bedzie gorzej dadza jakies sterydy 
no i wrocilam do domu, mloda nadal kaszle a ja bede teraz kolejne dni patrzec i myslec czy jej sie pogarsza zamiac czyms to cholerstwo leczyc :-( nie mam juz sily, ta wizyta kompletnie mnie wykonczyka fizycznie i psychicznie :-(

Najpierw biegunka taka, że ciężko mi z tronu zejść, a teraz czuje przewracanie w żołądku, jakby go ktoś chciał wywinąć na lewą stronę
lysa u mnie w domu to samo, mała ma kaszel, katar. Kiedyś miałam taką samą sytuację z lekarzem co ty. Na szczęście nie ma gorączki, kupiłam jej jakiś syrop na kaszel i czekam, jak się nic nie poprawi do piątku to idę do przychodni. Znając tutejszą służbę zdrowia powiedzą mi to samo co tobie....
mialam nawet polski Lipomal, teraz Mucosolvan dla dzieci tez mialam, do tego Tyxilix na zmiane i od wczoraj jest gorzej. Wiem, ze w polsce daja jakies czopki z tego co czytalam na necie ale tu o moge o nich pomarzyc