R
rojku
Gość
Ja dziś wypróbowuję bardzo ciepłą kąpiel jako wywoływacza, ale w tym celu muszę udać się mieszkanie obok
do rodziców
Dobrych snów/porodów!
do rodziców
Dobrych snów/porodów!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-) poki co mam zgage
dobry start co nie? Tez mi sie tak wydaje, od czegos ten porod trzeba zaczac a nie ma nic lepszego jak zgaga przed snem 
tez mysle, ze to dobry poczatek porodowej nocki 

zyjecie?

;-)
buziaki

Kochana życzę dużo zdrowia dla siostrzenicy i obiecuję modlitwę. Trzymajcie się obie jakoś i daj znać co i raz co z małą (PW) Myślami jestem z wami. Wiem że to niewiele, a jednak pomaga.U mnie nadal cisza.ech.
Agapa - moja przyjaciółka zawsze powtarza - nieszczęścia nie chodzą parami, tylko stadami. i coś w tym niestety jest. jak coś się wali to na całego. jestem też na to doskonałym przykładem. najpierw kot mi niespodziewanie umarł. a teraz dopero tragedia się rozpoczęła. Majka- dwuletnia córeczka mojej siostry wylądowała wczoraj w szpitalu. ma sepsę. stan krytyczny. ryczę cały czas. i jak ja mam skupić się na moim szczęściu. do doopy!!!! sorry, za ciężki kaliber. ale chwilami naprawdę brak mi sił....
wiec postanowilam wstac i zrobic sobie kawke i tosta i czekac az wszystkie sie pobudzicie 

to jedyna informacja z mojej akcji 'porodowej'
cos czuje, ze mlody czeka na tate i ani drgnie. A. byc moze dostanie przepustke na weekend do domu i tym sposobem moze bylby przy porodzie bo nadal sie ludze, ze bedzie :-( poki co nawet do sklepu nie moze wyjsc sam i ciagle go obserwuja. No to posmecilam :-)
moze ladna pogoda bedzie o sie z Zuzia chociaz godzinke przewietrze bo bidulka jz kilka dni w domu siedzi ale ciagle padalo i zimno jest. Na szczescie kaszel jej przeszedl wiec chociaz taki dobry plus bycia z mama w domku. Od kiedy nie chodzi do przedszkola i moja mama jest to jakos bardziej sie zzylysmy i ciagle sie do mnie tuli, caluje, glaska, minki strzela i trzepocze rzesami jak chce czekoladke
zawsz pokazuje wtedy paluszkem, ze tylko jendna by chciala