Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Otóż to w domu błyszczy, mąż zmęczony, maliny i ananasy mi zbrzydły, po schodach biegam jak szalona...ech a tak się śpieszyło tej mojej córci ...

Olluchna ja bym była chętna, synek ur. sie 05.05.10 wiec teraz do pary by było tymbardziej ze moj brat ma synow ur. 07,07 i 10.10 hihi![]()
ja byłam dziś po 21 na IP bo od 2 dni mała ledwo co nogą od czasu do czasu się wypchała i miałam małe obawy czy coś sie nei dzieje, leżałam, piłam zimne, jadłam słodkie niiiiiccc, ale teraz tak myślę że to przez to że od czwartku ciągle coś wkuchni piekłam szykowałam do tego inne obowiązki i mała w weekend odpoczywała.
Polożna posłuchała tętna małej ja również, powiedziała że równe, miarowe prawidłowe leżałam raptem 2 min. podziękowałam za sprawdzenie i wróciłam spacerkiem do domku na drugą stronę ulicy;p
No iii jak 2 dni sie martwiłam i w końcu polazłam na Ip, tak teraz mała wojuje, już mnie nerki bolą.
zmykam do lozka bo mężul jeszcze jest z namijedzie do domku koło 4 rano bo po 10 ma sprawę w sądzie, wlasciwie cała jego rodzinka, z naszego powództwa przeciwko ubezpieczalni.. zobaczymy co z tego wyniknie 3majcie kciuki, choc juz wiem ze na 1 sprawie sie nei skonczy.