Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Freiya, u nas położna, jak była, to pooglądała malutką, mnie popytała, jak się czuję, a potem powypisywała jakieś karteluszki do poradni..przyniosła też jakieś reklamowe foldery (o kąpaniu, masażach dziecia itp. - z Nivei), przyniosła też z Hippa miseczkę i łyżeczkę dla małej (dostała Marysia)edit: Jutro rano przychodzi do nas położna... Kto mi powie co ta pani robi jak już przyjdzie?
..i tyle..Asieńka, ja miałam w zaleceniach napisane, że na patronażową wizytę w 3 tygodniu życia, a potem w 6 tygodniu na szczepienie..mamuśki mam pytanko...jak to jest ztymi wizytami u pediatry?
kiedy powinnam iść z małym? w szpitalu mi powiedzieli, że pierwsza wizyta po 6 tygodniach ale tak piszecie że już chodzicie więc już sama nie wiem...iść czy czekać?
ciemno jak w ..... a dopiero 16
ehhh zle to na mnie działa , jreszcze M. ma duzo pracy gdzies wyjechał i dzis jestem sama :-(
wydaje mi się ze można przemywać solą fizjologiczną, ale dla pewności zapytaj sie położnejDziewczyny mojemu synkowi bardzo ropieje od rana jedno oczko. co robic???
ale za niedługo kąpiel, więc padnie spać i bedę miała chwilke czasu.