reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Czesc rozpakowane i nierozpakowane:):):)

My oczywiscie 2w1;/ biala armia byla,ananas tez:)
i NICCCC TYLKO CZEKAC...

Jutro jade do gina na 11 to moze cos rozmasuje:) jestem ciekawa co ciekawego powie:)

Mlody spi,ja dzis obiadu nie robie tylko pizze zamawiam!!!:):)mniamm!
Ostatnie smaki wolnosci:)

reklama
Ja tez witam mega niewyspana i niezorganizowana;-).
Czekam bo Mała zaraz wstanie, a obiadek do mnie dzisiaj przyjedzie:-)

izi- moje rozwarcie zaczęło się od 23 listopada jak leżałam na patologii, wtedy było 3 cm. Teraz bez żadnych skurczybyków zrobiło się 4 cm. Największym zaleceniem jakie doktorka mi dała, to sex. Mówiła, że jeśli ma pomóc, to codziennie, a nawet dwa razy dziennie. Oczywiście mam ochotę na pieszczoty z moim M, ale nie aż tyle, bo po stosunku bolą mnie strasznie plecy:-(

izi- moje rozwarcie zaczęło się od 23 listopada jak leżałam na patologii, wtedy było 3 cm. Teraz bez żadnych skurczybyków zrobiło się 4 cm. Największym zaleceniem jakie doktorka mi dała, to sex. Mówiła, że jeśli ma pomóc, to codziennie, a nawet dwa razy dziennie. Oczywiście mam ochotę na pieszczoty z moim M, ale nie aż tyle, bo po stosunku bolą mnie strasznie plecy:-(

no u mnie tez sex...ale ja nie mam kompletnie ochoty:(
w tej ciazy masakra,tak mi sie nie chce....a poza tym mnie boli cale spojenie;/;/
no ale musialam zeby troche pomoglo a tu dupa:):):):)

izi- ostatnio jak była na KTG, to ginka mówi, żeby zabrać męża w obroty, więc tak zrobiłam, a ona dzisiaj mi mówi, że to musi być codziennie albo dwa razy dziennie, żeby zadziałało :-D

2701...to Ci powiem ze nie dalabym rady:):)
a jka ogolnie samopoczucie??
Bo mnie tak wkurza dzwiek smsa zez masakra,kazdy pyta czy nadal w dwupaku....
No chyba dalabym znac wszystkim no nie??:)

Moja chyba włazi w skok rozwojowy (dzięki Milva, bo zdurniałam tak się dziś zachowuje) w łóżeczku max 5 minut i to nie da się włożyć, jak nie śpi. Spała dziś od 7 chyba łącznie ze dwie godziny u mnie na brzuchu albo na rękach. Jak jej nie trzymam to się drze. Odciągnęłam odrobinę tylko z jednej piersi, bo nie mam kiedy jak ona cały czas na rękach. Jak tak dalej będzie to i pokarm zaniknie. Teraz, żeby odciągną drugą musiała, ją odłożyć i płaczemy obie - ona w łóżeczku, a ja obok.

witajcie!ja znowu na chwilkę,bo ciagle brak możliwości bieżącego śledzenia co u Was.Może jak wreszcie zakupie router i podłączę mojego laptopa...dzisiaj bylismy na 1 wizycie u lekarza i mam do Was pytanie dotyczące szczepień, wiem ,że wiele razy byl poruszany ten temat ,nawet czytałam,,,,ale te rzeczy szybciutko gdzies ulatują.Podpowiedzcie proszę co robicie, jak nie dac się zwariowac w gąszczu tych wszystkich ofert z najwyższej połki.prosze o radę.Pozdrawiam wszystkie Bobaski:)

reklama
Witajcie dziewczynki.
Ja dziś 1,5 godz. wychodziłam na spacer. A to cyco, potem pampers, znowu cyco, przebieranie Mai, przebieranie Mikołaja i czekanie bo 40min robił kupkę:-D Myślałam już że nie zdążę dziś wyjść ale się udało:-):-):-)

Któraś mnie pytała jak z karmieniem. A więc jako zawzięta mama się nie poddałam. Uspokoiłam się po wizycie u pediatry bo mały ładnie przybrał na wadze i jakoś dajemy radę. Czasem wydaje mi się że jest jakiś niedosyt, ale jakoś leci.

Dziś na pieluszce zauważyłam trochę krwi i nie wiem od czego. Czy u waszych dzieci też tak się zdażało???

U mnie ze spacerkami jest teraz ciężko. Z Mają nie można wychodzić, a że jestem z nimi sama to nie mam jak wyjść :-(

Jutro robię morfologię i zobaczymy co z moją hemoglobiną, mam nadzieję że już mi ładnie pdskoczyła.

Do góry