reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dorotar tak, narobil do wanienki gdy go do niej wsadzalam. Dlatego M wymienil wode. Rozumiem tez ze to moze byc dla ciebie dziwne. Jednak ja wolalam nie myc dziecka w posikanej wodzie. Ale wiadomo, kazdy robi jak uwaza:)

Milva ja u gina bylam w tamtym tygodniu, zbadal mnie, zrobil cytologie. Ogolnie wszystko ok.

Agapa dobrze ze jez jestescie w domku. Trzymam kciuki za was zeby juz wszystko bylo dobrze.

Dorotar no właśnie nie wiem co się stało,zanim je umyłam szło je pięknie rozczesać i w ogóle...a po umyciu,nałożyłam odżywkę,odczekałam 5 minut,spłukałam Jej ją wytarłam włosy i na wilgotne nałożyłam jedwab...kurcze rozczesuje i do pewnego momentu ok,a w pewnym momencie wielkie kołtuny...nie szło tego rozczesać,ta ryczy w niebo głosy bo ją ciągnę itp...a tu kurcze nic,więc wzięłam nożyczki i opierdzieliłam Jej te włosy na bombkę:-(

firanka dzieki temu twoja córcia ma nowa, modną fryzurke, wiec jakis plus tej sytuacji jest:)

Zaraz ide do apteki bo cos mnie gardlo boli od wczoraj, mam nadzieje ze dostanę cos skutecznego.

Mam jeszcze pytanie do mam karmiących piersią : jecie ketchup lub musztarde?

Agapa: cudownie, że juz lepiej! Mam nadzieję że Mikołaj szybko wróci do siebie i minie mu ta płochliwosć! W domku na pewno szybko oboje odpoczniecie!
freiya: gratulaje! Zdolna Mała :D:-D

sosnowiczanka: ja tez jem
asieńka: Miki też mi się przedwcczoraj tak rozkrzyczal, że płakal z 7 minut:no: dopiero jak wsadziłam go w chustę to po chwili uspokoił się, a potem zasnął:eek:

sosnowiczanka: ja na kaszel i gardło dostałam *spam*- specjalny syrop dla mam karmiących :) (takie maliny z dodatkiem czosnku- ochyda!) ale pomaga :p

myśmy sie szykowali na spacer, a tu sie zrobiło biało za oknem :(

SOSNOWICZANKA ja czasem skubłam siostrze frytkę z keczupem i ok było.
Na gardło dla mam karmiących Tantum Verde

AGAPA dobrze, że już w domku, szybkiego powrotu do formy życze i do ustalenia nowego rytmu domowego.

Używała któraś z was jakiś suplementów wspomagających odchudzanie z apteki i czy są jakieś dla matek karmiących>?????

dzień dobry :-)
agapa witamy z powrotem na bb i w domku!! szybkiego powrotu do zdrowia dla Was!!
Freiya gratulacje dla Emilki!!
Milva ja jeszcze nie byłam, jak dziś nie zapomnę to od 17 będę wisieć na tel i próbować umówić się na jutro na wizytę!
nikuss dobrze że LEnce apetyt wrócił!!
a mój Synek mnie dziś zadziwił, zasnął w foteliku sam- bez usypiania go na rękach!!
(tak,tak- :tak::-Dfotelik samochodowy najfajniesza zabawka na świecie, bujaczek już poszedł w odstawkę)

a mam prośbę i pytanie do mam (nie pamietam które dokładnie ale chyba Freyia, Sosnowiczanka, żabcia), których maleństwa tak pięknie przesypiają całe noce!!

czy możecie napisać mi jak wygląda Wasz dzień?? tzn kiedy się bawicie, kiedy kąpiecie, kiedy usypiacie, ile w dzień śpicie.
wiem, że każde dziecko jest inne i ma swój własny rytm dnia ale chciałabym to porównać bo czasem wydaje mi się, że coś robię źle. że powinnam zmienić godzinę kąpania lub w dzień inaczej planować wszystko?? bo u nas przeważnie spanie zaczyna się ok 1-2 w nocy a ja już ok 6.30-7 muszę być na nogach bo uczelnia i męczę się strasznie.

jeśli możecie napiszcie proszę!!

reklama
Do góry