katarinka09
Fanka BB :)
Też piorę wszystkie nowe ciuszki w Jelp. Mało zabrudzone na 40, te bardziej na 60 i jest cacy. Najgorsze to prasowanie, czasami stercze wieczorami przy desce i jadę z koksem... Dzisiaj też wybrałam się na solarium, bo lepiej będę się prezentować w kiecuni na chrzcinach. Ach, jak miło było się wygrzać! :-) Zasłoniłam coprawda piersi i brzuch, bo jeszcze mi nie zeszła ta ciemna linia w zdłuż pępka, a czytałam że lepiej tego nie opalać, bo tak może zostać. Załatwiłam wszystko ze chrzcinami, a Amela była nawet grzeczna, więc niebyło tak źle. A moja teściowa znowu mnie wkurzyła, mimo że mnie nie było w domu jak zajechała. Kupiła poduszeczkę i kołderkę do wózka, bo jej się wczoraj nie podobała ta którą ja położyłam do wózka!!!!! Czujecie to??? Super, że kupuje Amelii różne rzeczy,ale komentarze niech zostawi dla siebie! Mój M chyba widział po mojej minie, że mnie to wkur... i juz nic nie mówił. Choć jak zapytałam kto otwierał szafę w pokoju Amelki, to przyznał się że mamusia, bo chiała zobaczyć płaszyk, który jej kupiłam do Chrztu!!! No i znowu runęłam!!! Beszczelne babsko!!! Musiałam jechać na solkę, żeby się odstresować.
filmów nie liczę...a to dopiero 5ty miesiąc zycia dziecka, nie wiem kto bedzie miał czas później to ogladać, chyba muszę jakąś ostra selekcję przeprowadzić.
Wydaje mi się, że pediatra powinien o takich rzeczach nam mówić...

Trudno mi złapać oddech.. Myśle ze to sa przeforsowane miesnie kregoslupa ale nie wiem czy mam isc do lekarza czy nadal jechac na przeciwbolowych. Moze isc na masaze do jakiegos rehabiltanta? sama nie wiem..
Czasem mam wrazenie ze mowi i robi wszystko na pokaz. Moj M. ma 2 dzieci z 1 malzenstwa i to sa jej oczka w glowie, ja nigdy nie bede jej prawdziwa synowa ani Mikus wnukiem. Jej byla synowa ma do tesciowej darmowe rozmowy-mowi samo za siebie...|Przypadkiem sie dowiedzialam
:-)..kurcze, to już była masakra, od piątku tak się męczyć:-(