żabcia_tbg
Maciusowa Mama
My na nogach od 6.30, ale nie narzekam :-) Plamek na rączkach jest mniej i są bledsze ma może ze 2-3 plamki na obu rączkach a pod szyjką znikło ufff.
A mój syn chyba zaczyna ząbkowanie bo wczoraj na wieczór był taki pisk i palce w buzi że ledwo go uspokoiłam po tym jak mu posmarowałam dziąsełka żelem. Ja nie widzę żeby mu się coś zmieniało w buźce żeby coś się pchało ale w sumie ja nie wiem jak wygląda wyżynający się ząb u dziecka bo nigdy nie miałam styczności z takim maluszkiem.
U nas już wychodzi słoneczko więc ok 12 ruszamy na spacer ostatnio koleżanki córeczka (8.5 mies) sprawdzała stan uzębienia Maciulka heh a przedwczoraj podała Maciusiowi łyżeczkę do rączki a potem mu wyrywała bo nie chciał oddać.
Dzisiaj cała droga będzie nasza heh idziemy we 4 z wózkami a niebawem będzie 5 bo koleżanka ma termin na 1 kwietnia.
Czy któraś wie co z Fabiankiem naszej Violett ??
Miłego dnia i udanych spacerków :-)
A mój syn chyba zaczyna ząbkowanie bo wczoraj na wieczór był taki pisk i palce w buzi że ledwo go uspokoiłam po tym jak mu posmarowałam dziąsełka żelem. Ja nie widzę żeby mu się coś zmieniało w buźce żeby coś się pchało ale w sumie ja nie wiem jak wygląda wyżynający się ząb u dziecka bo nigdy nie miałam styczności z takim maluszkiem.
U nas już wychodzi słoneczko więc ok 12 ruszamy na spacer ostatnio koleżanki córeczka (8.5 mies) sprawdzała stan uzębienia Maciulka heh a przedwczoraj podała Maciusiowi łyżeczkę do rączki a potem mu wyrywała bo nie chciał oddać.
Dzisiaj cała droga będzie nasza heh idziemy we 4 z wózkami a niebawem będzie 5 bo koleżanka ma termin na 1 kwietnia.
Czy któraś wie co z Fabiankiem naszej Violett ??
Miłego dnia i udanych spacerków :-)
-mala jest nadal na mleczku moim i modyfikowanym,a nowosci zaczniemy za jakies 2-3 tyg wprowadzac ale nie ziemniaczka z obiadu-ktory jest gotowany z solą. no i ciagle by chciala ja nosic-a ja mala nie przyzwyczajalam do raczek, poza tym jak cwicze z mala-co mi kazala rehsbilitantka to mowi ze za duzo ja mecze-wrrr...
idziemy teraz na parapetówkę do niej. Ja od początku dopajam Krzysia,ale ja karmiłam tylko 4 dni...
Piesek ma 10 tygodni i wabi sie Daisy :-)
Zalatuja kwasem i wygladaja jak serek grani koloru zoltego