kota-behemota
Q & H team
Firanka, pozdrów Natalię serdecznie ode mnie
Ucałuj ją!
Katarinka, ja korzystam z dodatkowych 4 tyg macierzyńskiego, od poczatku wiedziałam że je wykorzystam i od razu 2 wnioski o urlop macierzyński skaładałam jeszcze w grudniu
wróciłam i jestem totalnie umęczona, Kuba drze się, jak opętany, jak tylko słońce zaświeci mu w twarz!
no masakra jakaś! Żabcia, jak Ty to robisz, że tak swobodnie i dużo spacerujesz z Maciusiem po słoneczku? Nawet w aucie nie da rady jechać normalnie, bo jak tylko poświeci na małego słońce, to ryk
nie wiem, jak my w maju pojedziemy do teściów, to 600km drogi, a raczej słońce będzie świeciło... chyba nocą się wybierzemy 
Katarinka, ja korzystam z dodatkowych 4 tyg macierzyńskiego, od poczatku wiedziałam że je wykorzystam i od razu 2 wnioski o urlop macierzyński skaładałam jeszcze w grudniu
wróciłam i jestem totalnie umęczona, Kuba drze się, jak opętany, jak tylko słońce zaświeci mu w twarz!
no masakra jakaś! Żabcia, jak Ty to robisz, że tak swobodnie i dużo spacerujesz z Maciusiem po słoneczku? Nawet w aucie nie da rady jechać normalnie, bo jak tylko poświeci na małego słońce, to ryk 
no załamka. Kolejna noc zawalona,ale na szczeście malutka nawet nie pierdnęła. Spała spokojnie, pampek czysty. Kolejna kupa o 11ej i już śliczna, ale Kasia marudna od rana (czyli jednak nie wolno chwalić dzieci !! ) i temp 37,8 z pod pachy. Byłam z nią u lekarza bo i tak mieliśmy pójść na szczepienie. Już 3 raz odroczone...